FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Διεξαγωγή αγώνων στην Αμαλιάδα-Συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά τις επίμονες ενέργειες και διεκδικήσεις του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ήλιδας Επειού και μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κ.Σάκκου Θεόδωρου και με την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλου Χρήστου και του Προέδρου του Ν.Π.¨Ο ΗΛΕΙΟΣ¨ κ. Μανωλόπουλου Αλέξιου, η θετική έκβαση για τη διεξαγωγή της 2ης Θερινής Ημερίδας Ορίων και τους Θερινούς Αγώνες για παιδιά 9 έως 12 ετών που θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Ιουνίου 2018, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αναγνωρίζοντας αφενός την κομβική σημασία της διοργάνωσης για τον αθλητισμό, αφετέρου την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας της τοπικής κοινότητας.
Αισιοδοξούμε πάντα ότι μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης καλλιεργείται η προοπτική φιλοξενίας και διοργάνωσης ακόμα μεγαλύτερων αγώνων και προχωρούμε μπροστά με νέους στόχους.

 

Συνεργασία με Χρήστο και Σοφία Δάρα και το Ιατρικό Κέντρο

Ο Επειός Ήλιδας ανακοινώνει μια νέα συνεργασία για την ομάδα Πόλο και το Τμήμα κολύμβησης, αυτή με το Ιατρικό Κέντρο, στο οποίο διευθυντής του ορθοπεδικού-αθλητιατρικού τμήματος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος και συντοπίτης μας Χρήστος Δάρας.

Ο Επειός, ευχαριστεί τον κ. Δάρα, καθώς και την Σοφία Δάρα, Ειδική Αθλητίατρο – Φυσίατρο, πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης και επίσης με καταγωγή από την Αμαλιάδα, για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Ο πρόεδρος του Επειού Θεόδωρος Σάκκος, βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο στο Παλαιό Φάληρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας. Το Ιατρικό Κέντρο θα έχει την επίβλεψη των αθλητών της ομάδας Πόλο  και  κολύμβησης του Επειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος