FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Δ. Μπαξεβανάκη στην ΔΕΔΔΗΕ Πύργου: Συνεργασία με την ΔΕΗ για την εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑΛ

Ημερομηνία: 06-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54155″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης πραγματοποίησε επίσκεψη τη Δευτέρα 5/3/18  στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Πύργου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Βασίλη Σταματόπουλο καθώς και με εργαζόμενους της εταιρείας. Ο Δ.Μπαξεβανάκης  αφού ξεναγήθηκε στην αίθουσα ελέγχου και ενημερώθηκε για την λειτουργία μεταφοράς  ηλεκτρικής ενέργειας, είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους εργαζόμενους.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τους εργαζόμενους για την αντιμετώπιση κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο των καθημερινών προβλημάτων και ειδικότερα όλων των έκτακτων καταστάσεων με  αποτελεσματικό τρόπο, στο πλαίσιο της επιτέλεσης των καθηκόντων τους. Τόνισε, με την ευκαιρία αυτή, ότι το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ  είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την Εταιρεία.

Τέλος, ο  Δ. Μπαξεβανάκης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  με τη Διοίκηση της ΔΕΗ στo πλαίσιο της εφαρμογής του «Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας», το οποίο προσφέρει στους ενήλικες αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. τη δυνατότητα  να εκπαιδευτούν στο χώρο εργασίας και να προετοιμαστούν για την ομαλή και ασφαλή είσοδό τους στην αγορά εργασίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot