FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη-στήριξη Μπαξεβανάκη στο Γ.Ν. Κρεστένων

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57362″ img_size=”full”][vc_column_text]Το νοσοκομείο Κρεστένων επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης προκειμένου να δηλώσει και ο ίδιος τη στήριξή του στη νέα διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας. Μια επίσκεψη που έγινε στο απόηχο αυτής του υπουργού Υγείας κ. Ξανθού προ ημερών.

Όπως τόνισε ο κ. Μπαξεβανάκης, “… ο υπουργός Υγείας με τον πιο επίσημο τρόπο ανέλυσε την προσπάθεια στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας και την στήριξη του Νοσοκομείου Κρεστένων. Ως αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η προκήρυξη μίας θέσης ιατρού Παθολόγου, μετά από πολλά χρόνια για την περιοχή. Και με την παρέμβαση τη δική μας εδώ, θα στηρίξουμε μία δομή η οποία έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για μία ορεινή περιοχή με ηλικιωμένο πληθυσμό και είναι μία δομή η οποία και πρόσφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει στην κάλυψη την υγειονομική της περιοχής” σημείωσε  μεταξύ άλλων.

Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άκης Χουζούρης καλωσόρισε τον υφυπουργό Παιδείας και επισήμανε πως μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, “…μπήκαν οι ράγες για την ανάπτυξη του νοσοκομείου και την υλοποίηση μερικών δράσεων που θα φέρουν λίγο καλύτερο το κοινωνικό κράτος όπως το παραλάβαμε πριν κάποια χρόνια μερικοί από εμάς. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αυτές τις δράσεις και όσο γίνεται συντομότερα να τοποθετηθεί γενικής ιατρικής ή παθολόγος ιατρός, γιατί το έχουν ανάγκη οι πολίτες των Κρεστένων και μας το λένε και οι ίδιοι και οι συγγενείς και οι άνθρωποι εδώ, γιατί έχει ρόλο το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και το κοινωνικό κράτος”.

Παρούσα στην επίσκεψη Μπαξεβανάκη ήταν και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Αθανασία Κουσκουρή, όπου σχολίασε πως η παρουσία του Δημήτρη Μπαξεβανάκη στην περιοχή “… σηματοδοτεί την συνέχεια που έχει δώσει η κυβέρνηση, μετά την παρουσία του υπουργού εδώ στο ιστορικό νοσοκομείο Κρέστενας. Βλέπουμε σήμερα ότι ξεκινά η βάση για τον γενικό παθολόγο που είναι ο θεμέλιος λίθος για την λειτουργία του νοσοκομείου μας. Έχουμε πει και ξέρουμε ότι το νοσοκομείο που κλείνει 70 χρόνια λειτουργίας, εξυπηρετεί όχι μόνο το δήμο μας αλλά μία περιοχή 70 χιλιομέτρων από τις παρυφές της Γορτυνίας έως εκεί που τελειώνει ο δήμος μας. Είναι θέμα ζωής και θανάτου η συνέχιση αλλά και η αναβάθμιση του νοσοκομείου και σήμερα βλέπουμε να μπαίνει σιγά σιγά σε υλοποίηση και σε τροχιά πραγματικής λειτουργίας το νοσοκομείο μας και πραγματικά ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και βλέπουμε ότι έμπρακτα και σταθερά σηματοδοτείται η λειτουργία, που εδώ και 10 χρόνια βιώναμε βήμα προς βήμα την αποσύνθεση του” τόνισε η κα Κουσκουρή.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot