FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αγάπης…

Ημερομηνία: 31-12-2016 | Συντάκτης:

georgiopouls-girokomeio3

 

Στα ιδρύματα του Πύργου o αντιπεριφερειάρχης  Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλος

Γλυκά και ευχές στους γέροντες και τις γερόντισσες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος» και το Άσυλο Ανιάτων και Κατάκοιτων της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας «Νέα Βασιλειάδα»,  μοίρασε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος.

georgiopouls-girokomeio1

Ο κ. Γεωργιόπουλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό αλλά και αρκετούς ηλικιωμένους που τις γιορτινές αυτές μέρες βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους. Στις σύντομες επισκέψεις του, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει αισιοδοξία και καλύτερες μέρες σε όλους.

georgiopouls-girokomeio4

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του «…επισκεφθήκαμε τα ιδρύματα της περιοχής προκειμένου να βρεθούμε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες, μακριά από τους οικείους τους, μερικοί εξ αυτών και χωρίς καμία επίσκεψη. Επειδή αυτές οι ημέρες είναι ημέρες συντροφιάς, ημέρες οικογενειακές, αυτή η μοναξιά γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε εδώ για να δείξουμε με τον τρόπο και στο πλαίσιο που μπορούμε, ότι θέλουμε να τους συμπαρασταθούμε και με το προσωπικό να αναζητήσουμε και συνεργασίες μαζί τους για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε οικονομικά ή αλλιώς. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε» είπε ο κ. Γεωργιόπουλος και συμπλήρωσε:

georgiopouls-girokomeio5

«Ευχηθήκαμε χρόνια πολλά και στο προσωπικό και στους φιλοξενούμενους. Ο καινούργιος χρόνος ελπίζουμε να είναι και για αυτούς καλύτερος όπως και για όλο τον Ελληνικό λαό. Χρόνια πολλά σε όλους, το νέο έτος να είναι δημιουργικό και για αυτούς τους ανθρώπους ένα έτος πιο ευχάριστο» κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

georgiopouls-girokomeio2

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος