FOLLOW US: facebook twitter

Επίσημη λειτουργία Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης Κυλλήνης αύριο παρουσία Απόστολου Κατσιφάρα

Ημερομηνία: 21-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69113″ img_size=”full”][vc_column_text]Εκδήλωση για την επίσημη λειτουργία του Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Λιμάνι της Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα. Πρόκειται για μια συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, η οποία στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής. Το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Λιμάνι της Κυλλήνης είναι το 3ο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, που λειτουργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά τα αντίστοιχα Γραφεία στο Λιμάνι της Πάτρας και το Αεροδρόμιο του Αράξου. Έχουν επίσης σχεδιαστεί δύο ακόμα, ένα στο Λιμάνι Κατακόλου και ένα στο αεροδρόμιο του Ακτίου, τα οποία θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τους συναρμόδιους φορείς (διάθεση χώρου και διαμόρφωσή του).

Η λειτουργία του γραφείου τουριστικής πληροφόρησης Κυλλήνης θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ανάγκη για δημιουργία Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης στην Κυλλήνη προέκυψε έπειτα από την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Δυτική Ελλάδα ειδικά και στην χώρα γενικότερα προκειμένου να διατηρηθεί η υπάρχουσα δυναμική όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο να υιοθετηθούν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της σημασίας του τουρισμού ως ενός σημαντικού αναπτυξιακού στοιχείου, παρέχοντας τις υπηρεσίες εκείνες που διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν.

Το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο λιμάνι της Κυλλήνης πρόκειται επίσης να αναβαθμίσει τη δυνατότητα ενημέρωσης των επισκεπτών που έρχονται μέσω του λιμανιού της Κυλλήνης, που μαζί με το λιμάνι της Πάτρας, αποτελούν τις κύριες εισόδους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης στο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, που βρίσκεται στον αντίστοιχο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων του λιμανιού της Κυλλήνης, θα μοιράζεται πληροφοριακό υλικό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως και άλλων φορέων που εμπλέκονται στον κλάδο του τουρισμού, ενώ θα προβάλλεται και ψηφιακό υλικό με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot