FOLLOW US: facebook twitter

Επέστρεψε στην Α2 ΕΣΚΑΗ η Α.Ε. Λεχαινών (φωτορεπορτάζ)

Ημερομηνία: 12-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Λεχαινών του Γρηγόρη Κακολύρη  νίκησε το βράδυ της Τετάρτης στο «Αέθλιον» τη Γαλήνη με 66-53 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ ΕΣΚΑΗ και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Μια μεγάλη επιτυχία για τους κυανόλευκους που στην κανονική περίοδο τερμάτισαν στην 1η θέση του 2ου Ομίλου,  σε ισοβαθμία με τον Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας (13 νίκες-3 ήττες) ενώ ήρθαν πρώτοι και στα πλέι-οφ με 4 νίκες-2 ήττες.

Οι παίκτες που οδήγησαν στην άνοδο την Α.Ε.Λ. ήταν οι εξής: Θοδωρής Μάρκου, Νάσος Καστελιώτης, Γιώργος Μελιτσόπουλος, Διονύσης Λάττας, Άγγελος Παλλαδινός, Γιώργος Μπαγουλής, Δημήτρης Πουρουτίδης, Νίκος Μπακογιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Φάνης Βουρλούμης, Παναγιώτης Στεφανίδης, Νάσος Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Μάλιστα, το τεχνικό τιμ (ο προπονητής Γρηγόρης Κακολύρης και ο γυμναστής Ανδρέας Μοσχόπουλος) και οι παίκτες, αφιέρωσαν την άνοδο στον πρόεδρο Ανδρέα Χαμουζά που στήριξε την ομάδα όλη τη σεζόν και στην αδερφή του Γιώργου Μελιτσόπουλου, Γεωργία, που χάθηκε άδικα πριν τρεις μέρες.

Γρ. Κακολύρης: «Κλειδί το οικογενειακό κλίμα»

Ο Αμαλιαδίτης τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γρηγόρης Κακολύρης, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», ανέφερε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου: «Στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν η άνοδος, σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια. Το κλειδί της ανόδου ήταν το οικογενειακό κλίμα που είχαμε. Παρά το γεγονός ότι είχαμε στις τάξεις μας  παιδιά από την Πάτρα, την Αμαλιάδα και τα Λεχαινά, καταφέραμε να δέσουμε ως ομάδα, έτσι ώστε να παίζει ο ένας για τον άλλον. Αφιερώνω την άνοδο στον πρόεδρο, Ανδρέα Χαμουζά, που με πίστεψε και με στήριξε όλη τη σεζόν, παρά κάποια άσχημα αποτελέσματα. Στο τέλος όμως δικαιωθήκαμε».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος