FOLLOW US: facebook twitter

Εξετάσεις για γυναίκες και έγκυες στο ΠΕΔΥ: Συνεργασία του Δικτύου Μαιών Ν. Ηλείας και με Δήμο Πύργου και «Πυργιώτισσες»

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51387″ img_size=”full”][vc_column_text]Δωρεάν τεστ Παπανικολάου αλλά και μαθήματα τοκετού, μητρικού θηλασμού, διατροφής εγκύου και βρεφικό μασάζ, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από το Δίκτυο Μαιών Ν. Ηλείας στο ΠΕΔΥ του Πύργου. Μάλιστα ανακοινώθηκε από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών «οι Πυργιώτισσες» Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και τη συντονίστρια του Δικτύου Χαριτίνη Θεοφιλοπούλου, η ανάπτυξη συνεργασίας, προκειμένου να επωφεληθούν των δωρεάν εξετάσεων περισσότερες γυναίκες της πόλης.

Η κ. Αγγελακοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το δίκτυο για την προσφορά τους σε όλο το Νομό τονίζοντας ότι επιθυμία της ήταν να εξυπηρετήσουν μέσω της συνεργασίας περισσότερες γυναίκες. «Γυναίκες που έχουν ανάγκη τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε λοιπόν συμπολίτισσες που δεν έχουν οικονομική άνεση. Έτσι, κάθε Τετάρτη στο ΠΕΔΥ θα μπορούν να προσέρχονται κατόπιν ραντεβού».

Με τη σειρά της η κ. Θεοφιλοπούλου, επισήμανε πως με τη συνεργασία αυτή προσδοκούν στην προσέλευση μεγαλύτερου πληθυσμού καθώς ήδη βρίσκονται κάθε Τετάρτη στο ΠΕΔΥ του Πύργου. «Περιμένουμε και έγκυες για να κάνουμε μαθήματα ανώδυνου τοκετού, μητρικού θηλασμού, μαθήματα διατροφής και βρεφικού μασάζ. Είμαστε το πρώτο δίκτυο που ξεκίνησε στην Ελλάδα με τη στήριξη του τότε διοικητή της ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλου και σημερινού Γ.Γ. του Υπ. Υγείας και συνεχίζουμε…».

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλ. 2621031171.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot