FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική η παρουσίαση βιβλίου του Π. Σταματόπουλου: «Λέξεων περιπέτειες»

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

stamatopoulos-1

Εξαιρετική η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Πυργιώτη συγγραφέα  Παύλου Σταματόπουλου «Λέξεων περιπέτειες»

Στον Άγιο Ηλία ,εκεί στην Πιέρα πηγή , την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, φίλοι, συγχωριανοί, συμμαθητές αλλά και παλαιοί καθηγητές του Πυργιώτη συγγραφέα Παύλου Σταματόπουλου ,συναντήθηκαν για την παρουσίαση του τέταρτου βιβλίου του με τίτλο «Λέξεων περιπέτειες».

stamatopoulos

Τη συζήτηση άνοιξε ο συγγραφέας καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και το λόγο πήρε στη συνέχεια η συντονίστρια της εκδήλωσης κ. Μαργαρίτα Νικολούλια η οποία εξέφρασε το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του συγγραφέα για το εύρος των γνώσεων που αποκόμισε το διάστημα που εργαζόταν για την ολοκλήρωση του βιβλίου.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών του Αγ. Ηλία που αναφέρθηκε την πνευματική προσφορά του συγγραφέα και κάλεσε τους συγχωριανούς να στέκονται αρωγοί στο έργο του συμπατριώτη τους.

Ο δημοσιογράφος κ.Διαμαντής Μπράμος έκανε αναφορά στο προηγούμενο έργο του συγγραφέα καταλήγοντας πως είναι ευτυχής που “υπάρχει,ζει και συγγράφει.

stamatopoulos-2

Η κ.Ευγενία Μπίθα εκπρόσωπος του συνδέσμου φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας τοποθετήθηκε ,στη συνέχεια, κάνοντας μια εκτενή ανάλυση στο περιεχόμενο του βιβλίου “λέξεων περιπέτειες” και αποκάλυψε -μέσα από τα παραδείγματα που διάλεξε- τη μαγεία της ελληνικής γλώσσας η οποία λειτουργεί κυρίως ως απόδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Επιστολή απέστειλε ο εικαστικός κ. Γιώργος Μπαρούνης ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει τα εξώφυλλα των βιβλίων του Παύλου.

Ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ,θεολόγος και παλαιός καθηγητής του Παύλου Σταματόπουλου παίρνοντας τον λόγο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει κερδίσει την ύψιστη ηθική ανταμοιβή σαν δάσκαλος και μπορεί να κοιμάται ήσυχα αφού διαπιστώνει με ικανοποίηση ,ότι οι μαθητές του τον έχουν ξεπεράσει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος