FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασαν τα «παραμύθια τούμπανα»!: Εξαιρετική παράσταση από την παιδική θεατρική ομάδα του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Ημερομηνία: 08-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στο κατάμεστο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ από το Παιδική Θεατρική Ομάδα του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι, οι καθηγητές, οι γονείς, οι σπουδαστές και οι φίλοι του Ωδείου είχαν την χαρά να απολαύσουν μία εξαιρετική παράσταση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και χειροκροτήθηκε πολλές φορές από το σύνολο των θεατών.

Ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου «Ορφεύς» 1932 Γεώργιος Γεωργόπουλος ευχαρίστησε τη παιδική θεατρική ομάδα του Ωδείου για την προσπάθεια όλης της χρονιάς, τους παρευρισκόμενους και όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της παράστασης. Στη συνέχεια τόνισε τον ρόλο των παραμυθιών, τα οποία «όπως όλοι γνωρίζουμε είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή γιατί είτε τα ζούμε, είτε τα ονειρευόμαστε, για να τα ζήσουμε. Όλοι μας κάναμε όνειρα σαν παιδιά που επιθυμούσαμε να πραγματοποιηθούν».

Πρόκειται για την δεύτερη παράσταση φέτος, που ολοκληρώνει την νέα προσπάθεια του θεατρικού εργαστηρίου με υπεύθυνο τον Σταύρο Ρομποτή, ο οποίος έκανε και την διασκευή-προσαρμογή του κειμένου αλλά και την σκηνοθεσία του έργου.

Το έργο ήταν μία διασκευή-προσαρμογή του παιδικού βιβλίου της Κάρμεν Ρουγγέρη «Έρχεσαι μαζί μου;» όπου κεντρικός ήρωας είναι ένας νέος συγγραφέας που προσπαθεί να γράψει το πρώτο του θεατρικό έργο για παιδιά.

Οι μικροί πρωταγωνιστές συγκίνησαν με την εκφραστικότητά τους, το ταλέντο τους και κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό αποδίδοντας τους ήρωες των παιδικών παραμυθιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Στην παιδική θεατρική ομάδα συμμετείχαν : Γιώργος Αβραμόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Γιώργος Αστερής, Κωνσταντίνος Αστερής, Ανδρέας Ηλιόπουλος, Άγγελος Λαγογιάννης, Δέσποινα Μπεκιάρη, Παναγιώτα Στάμου, Αργυρώ Χονδραντώνη, Ελένη Χριστοδουλοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος