FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Σ. 1-1

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

enipeas

Συνήθισαν στις ισοπαλίες!

Ενιπέας και Ολυμπιακός Σαβαλίων συνήθισαν πλέον στις ισοπαλίες. Η μεταξύ τους μοιρασιά ήταν η έκτη για τους «πράσινους» φέτος και η πέμπτη για τους ερυθρόλευκους! Πάντως, στο χθεσινό ματς, στο έπακρο άτυχος ήταν ο Ενιπέας. Στο 25΄ ο Κύτταρης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43΄ πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου, το εκτέλεσε ο Κύτταρης και ο Κόλλιας απέκρουσε. Στην επαναφορά ο Κύτταρης σούταρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο στο 52΄ ο Παπαγεωργίου με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Όμως ο Ολυμπιακός στο 83΄ σε μια σύγχυση στα καρέ του Ενιπέα, ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο, που ήταν και το τελικό σκορ. Το παιχνίδι διανθίστηκε από δύο κόκκινες κάρτες (δεύτερη κίτρινη). Στο 59΄ ο Παπαγεωργίου και στο 69΄ ο Μαρκόπουλος από το διαιτητή Γκατζόπουλο.

Ενιπέας: Λαμπρόπουλος, Βαγγόπουλος, Γκουβέρος, Δ. Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, Αλιμπέου (82΄ Π.Τσίγκρηλας), Μπακάλης (73΄ Σταματελάτος), Μπιλάι, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης.
Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπογονικολός, Σαββανίδης, Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Δ. Μπογονικολός, Χριστόπουλος (65΄Κολτσίδας), Χρόνης, Παπαδόπουλος (90΄+ Κανάνι), Καράμπελας, Σάκκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot