FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Θύελλα 0-1: Κοντά στο… θαύμα

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αντώνης Παργινός σκόραρε ξανά και οδήγησε τη Θύελλα σε άλλη μια νίκη σωτηρίας.

Η Θύελλα κέρδισε και τον Ενιπέα και πλέον είναι κοντά στο θαύμα της απευθείας παραμονής στην Α1, τη στιγμή που πριν λίγες εβδομάδες, ήταν υποψήφια για απευθείας υποβιβασμό! Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του αδιάφορου Ξενοφώντα και μη νίκη είτε του Εθνικού είτε του Ολυμπιακού, θα παραμείνει στην Α1 χωρίς την ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ.

Στον αγώνα του Σαββάτου, ο Ενιπέας, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Τσαντίλη αρχικά και μετά το 75΄ που μπήκε στο παιχνίδι, του Άγγελου Βάλαρη, είχε δυο καλά φάουλ με τους Πετρόπουλο και Δαλαβούρα στο 10΄και 20΄αντίστοιχα, αλλά ο Καρανικολός  ήταν σε καλή μέρα.  Οι «γενναίοι»  του Πύργου ευτύχησαν στην πρώτη τους καλή στιγμή να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 45’ ο Αντώνης Παργινός, που πήρε μπρος τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές, με δυνατό σουτ  μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλόπουλου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δυο καλές στιγμές με τους Παπαγεωργίου, Οικονομίδη αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και η Θύελλα έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από το Λαντζόι.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Γκουβέρος (58΄ Μπακάλης ), Τσίγκρηλας Δ., Κωτσάκης, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (75΄Τσαντίλης), Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας Π., Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης(76΄ Οικονομίδης).

Θύελλα: Καρανικολός, Σαΐνης, Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Βασιλακόπουλος, Κατελούζος, Τζουβάνι, Χαραλαμπόπουλος (78’ Παπαδάτος ), Θεοδωρόπουλος , Παργινός (59’ Τριγάζης), Διαμαντάκος(59΄Γιούρτας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot