FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτική ημερίδα για τα λιμάνια στον Πύργο από τους Διονύση Καλαματιανό και Χρήστο Λαμπρίδη

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53521″ img_size=”full”][vc_column_text]Ημερίδα ενημέρωσης των Φορέων Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων (ΦΔΕΛ), με αφορμή τη δημοσίευση του ν. 4504/2017 «Δια βίου εκπαίδευση προσωπικού Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις» διοργανώνουν στον Πύργο, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικ΄ςη Πολιτικής (ΓΓ/ΥΝΑΝΠ) Διονύσιος Καλαματιανός και ο Γενικό Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ) Χρήστος Λαμπρίδης.

Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11.30 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας θα γίνει ενημέρωση για τις διατάξεις του νόμου που άπονται των αρμοδιοτήτων Υπηρεσιών της ΓΓΛΛΠΝΕ.

Εναρκτήρια ομιλία θα απευθύνουν οι κ.κ. Διονύσης Καλαματιανός και Χρήστος Λαμπρίδης.

Στη συνέχεια, κατά την ημερίδα θα πραγματοποιηθούν  παρουσιάσεις σχετικές με τα εξής θέματα:

  • Νομοθετικές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων στο πλαίσιο του ν. 4504/2017.
  • Λιμάνια και Master
  • Τουριστικά σκάφη αναψυχής – Νομοθετικό πλαίσιο.
  • Ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας λιμένων – Νομικό πλαίσιο, παραχωρήσεις, δράσεις και χρηματοδοτήσεις, τρέχουσες εξελίξεις στην ΕΕ.

Στο πλαίσιο της ημερίδας την 01-03-2018 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη  στο λιμένα Κατακόλου, ενώ την 02-03-2018 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο λιμένα Κυλλήνης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot