FOLLOW US: facebook twitter

Ενδιαφέρον σεμινάριο για την Κρητική παράδοση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης και Περιχώρων η «Αρχαία Ήλις»

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Το σεμινάριο του περασμένου Νοέμβρη για την Κάρπαθο.

 

Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον μουσικοχορευτικό σεμινάριο που παρακολούθησαν τα μέλη του, με θέμα την Κρητική Παράδοση  και τίτλο «Της Κρήτης την παράδοση με ευλάβεια στηρίζω και όπου σταθώ και όπου διαβώ μια Κρήτη ζωγραφίζω΄ ΄διοργάνωσε το Σάββατο ο Πολιτιστικός σύλλογος Γαστούνης και περιχώρων η «Αρχαία Ήλις».

Οι Κρήτες Γιώργος Μήτρου και Χρήστος Σπυρλιδακης παρουσίασαν χορούς, έπαιξαν τραγούδια και έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της λαογραφίας της Κρήτης. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του Factory Espresso Bar & Κτήμα Παλιόμυλος που τον στηρίζουν σε κάθε βήμα του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης «Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΣ» ξεκίνησε τον κύκλο σεμιναρίων Λαογραφίας & Χορού (διάρκειας επτά ενοτήτων) για τα μέλη του που μελετούν την παράδοση και τον λαϊκό πολιτισμό, από τον Νοέμβριο του 2017 και η αρχή είχε γίνει από τον Αλέξανδρο Πανουτσόπουλο  και την Κυρά του την Μαρίνα που ανέλαβαν να παρουσιάσουν με μαεστρία την ιστορική, λαογραφική, πολιτισμική, ενδυματολογική και μουσικοχορευτική εικόνα της Καρπάθου. Στο σεμινάριο συμμετείχαν τα εφηβικά και ενήλικα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot