FOLLOW US: facebook twitter

Ενίσχυσαν με αίμα το Σταθμό Αιμοδοσίας του ΓΝ Πύργου

Ημερομηνία: 13-08-2024 | Συντάκτης:

Άμεση ανταπόκριση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κατακόλου στις εκκλήσεις για αίμα

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Την 44η εθελοντική του αιμοδοσία, διοργάνωσε με επιτυχία το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κατακόλου, που ανταποκρίθηκε άμεσα στις εκκλήσεις του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου που καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, οι ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί είναι μεγάλες και την ίδια στιγμή οι ανάγκες σε αίμα έχουν διπλασιαστεί.

Όπως τόνισε ο πατήρ Παναγιώτης Αθανασόπουλος, πραγματοποιούν την 44η εθελοντική αιμοδοσία τους με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη καθώς οι ελλείψεις είναι μεγάλες και οι εκκλήσεις του Σταθμού Αιμοδοσίας διαρκείς.

«Οι ανάγκες σε αίμα τη θερινή περίοδο είναι αυξημένες. Στην αιμοδοσία μας, συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές και πιστεύουμε πως όσοι δεν τα κατάφεραν να αιμοδοτήσουν θα σπεύσουν στο Σταθμό Αιμοδοσίας ώστε να προσφέρουν. Η προσέλευση ωστόσο μας δείχνει πως σιγά- σιγά οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα» είπε και απεύθυνε έκκληση προς όλους και κυρίως τους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Η Βιοπαθολόγος του Σταθμού Αιμοδοσίας Έλσα Ζαχαριαδάκη, με την ευκαιρία της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κατάκολο, απεύθυνε για ακόμα μια φορά έκκληση προς όλους, εθελοντές αιμοδότες και μη, να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους προκειμένου να αιμοδοτήσουν βοηθώντας όλους όσους έχουν ανάγκη. «Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής και δεν πρέπει να αιμοδοτούμε μόνον όταν δημιουργείται η ανάγκη σε κάποιον δικό μας άνθρωπο. Θα πρέπει ο Σταθμός να έχει πάντα αίμα και να καλύπτει τις ανάγκες όλων όσων το χρειάζονται» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot