FOLLOW US: facebook twitter

Ελπίζει ξανά ο Κένταυρος

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula

Κεραυνός Χειμαδιού-Κένταυρος Μαγούλας 0-1

Ο Κένταυρος Μαγούλας με  γκολ του Δ. Στροφύλλα στο 55΄ πέρασε από το Χειμαδιό και μετά από πολύ καιρό ανέβηκε στην 15η θέση (πέρασε τη Θύελλα). Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αλλά με δυο καλές στιγμές για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20’ με το φάουλ του Γιάνναρου που πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 35’ ο τερματοφύλακας της Μαγούλας, Γιώργος Μικελόπουλος απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Κόρδου. Στο ίδιο διάστημα ο Κένταυρος απείλησε με ένα σουτ άουτ του Αβραμόπουλου και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μ. Στροφύλλας. Στην επανάληψη, η ομάδα του Παπαζώη  πίεσε για το γκολ της νίκης και το πέτυχεστο 55΄ όταν ο Αβραμόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη τον Δ. Στροφύλλα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Εν συνεχεία, ο Μ. Στροφύλλας νίκησε τους Αβραμόπουλο, Δ. Στροφύλλα σε τετ-α-τετ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλά σουτ να ισοφαρίσουν  με τον Αργυρίου.

Κεραυνός: Στροφύλλας Μ., Μπουλούμπασης, Μαργαρώνης, Τσίκληρας, Αργυρίου, Γιάνναρος, Κόρδος (63’ Μπάλλας Θ.), Μπουλούκος (63’ Κωνσταντόπουλος), Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Λαμπρόπουλος.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Νανόπουλος Θ., Καράμπελας (80’ Νανόπουλος Κ.), Γκορδής, Καρβουνιάρης, Κλειδέρης (75’ Τσιάκας), Κλάδης, Μπαλαούρας,, Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Αβραμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος