FOLLOW US: facebook twitter

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Χάβαρι

Ημερομηνία: 23-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

600 φίλαθλοι στο πλευρό της ομάδας, πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή

Ο Α.Ο. Χαβαρίου κατάφερε έστω και στα πλέι-άουτ να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία, κερδίζοντας την Κυριακή 2-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Και πώς να μην   έρθει η παραμονή με τέτοιο κόσμο! Περίπου 600 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, με πολλά καπνογόνα και χαρτάκια, ενώ με τις ιαχές του έδωσαν ώθηση στους «μελανόλευκους».

Άλλωστε, ο Α.Ο. Χαβαρίου είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε πολλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές και αρκετούς Αμαλιαδίτες που είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα, όπως οι Καμαρινός, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος, Ραφτόπουλος, Ζώντος. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο δέσιμο μεταξύ ομάδας και φιλάθλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους φιλάθλους ήταν και 150 περίπου φίλοι του Ηλειακού Βαρθολομιού, που στήριξαν και αυτοί την ομάδα τους.

Λ. Τζαβάρας: «Το θέλαμε όλοι πολύ»

Ο τεχνικός του Α.Ο.Χ.,  Λύσανδρος Τζαβάρας, ο οποίος, παρότι Αμαλιαδίτης, νιώθει και αυτός… Χαβαραίος καθώς είχε περάσει και παλιότερα, για τρία σερί χρόνια από τον πάγκο της ομάδας (2007-2009), δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας την Κυριακή. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την παραμονή. «Αυτό που έγινε την Κυριακή από τον κόσμο της ομάδας ήταν πραγματικά απίστευτο.

Είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά στα ηλειακά γήπεδα και η στήριξή του μας βοήθησε πολύ να πετύχουμε το στόχο μας. Όπως φάνηκε, το θέλαμε πολύ όλοι: διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές, κόσμος. Συγχαρητήρια σε όλους. Τέλος καλό όλα καλά. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε στα πλέι-άουτ. Λόγω συγκυριών φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε με επιμονή και δουλειά», δήλωσε χθες στην Πρωινή ο 48χρονος τεχνικός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος