FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογολογία

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Διαφορετικές εκτιμήσεις για την προκήρυξη εκλογών κάνουν οι Βασίλης Κικίλιας και Βασίλης Λεβέντης. Ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. βλέπει κάλπες όταν «τα σπάσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο» προσδιορίζοντας χρονικά «εντός δύο μηνών». «Οι εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο» προβλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Κικίλιας εκτιμά πως η κλεψύδρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. αδειάζει και πως όταν «τα σπάσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο θα πάμε εντός δύο μηνών σε εκλογές».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ είπε πως «επικοινωνιακά χτίζεται ένα σκηνικό με φημολογία στον Τύπο περί συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου για να τα βρουν (…)» και πως «η συγκολλητική ουσία της εξουσίας είναι πολύ ισχυρή και έκανε και τους δύο να απεμπολήσουν την ιδεολογία τους και τα πιστεύω τους».

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο»

Στο μεταξύ, την εκτίμηση ότι «οι εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο και μετά η κυβέρνηση θα κόψει μισθούς και συντάξεις» εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης προσέθεσε, επίσης, αναφερόμενος στο Μακεδονικό ότι ο πρωθυπουργός «θα το πάει μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές», ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του «με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα» γιατί, όπως είπε « ο ίδιος επιθυμεί να υπάρχει μία σοβαρή κυβέρνηση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος