FOLLOW US: facebook twitter

Εκδηλώσεις από την ΕΣΤΙΑ: «Στιγμές σε μέρες πανηγυριού» στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 19-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39556″ img_size=”full”][vc_column_text]Εξαιρετικό το πρόγραμμα της εκδήλωσης από την ΕΣΤΙΑ μπροστά από το φωτισμένο μνημείο της Αγίας Σοφίας

Πραγματικά «Στιγμές σε μέρες πανηγυριού», με πολύ κέφι, μουσική και χορό,  έζησαν το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αγίας Σοφίας, όλοι όσοι παρακολούθησαν  στην Ανδραβίδα την βραδιά Τέχνης και Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία με φόντο το υπέροχα φωτισμένο μνημείο της Αγίας Σοφίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η ΕΣΤΙΑ» σε συνεργασία με τον δήμο ΑνδραβίδαςΚυλλήνης και το Ν.Π Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία ήταν μάλιστα ενταγμένη στις τριήμερες εκδηλώσεις της 83ης Ιππικής Έκθεσης.

Μια πολύ ζωντανή βραδιά, από όλα τα τμήματα του Συλλόγου, με χορούς λάτιν, παραδοσιακούς , ρυθμική γυμναστική από τα τμήματα Ρυθμικής γυμναστικής των μικρών μελών του Συλλόγου που έκλεψαν και την παράσταση, έκθεση ζωγραφικής από το τμήμα Εικαστικών Τεχνών με υπεύθυνη την εικαστικό Ελένη Σταθοπούλου και τέλος μουσικά κομμάτια από το τμήμα Μουσικής ΑΡΙΩΝ, σε ένα πολύωρο πρόγραμμα που ενθουσίασε όλον τον κόσμο.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε μαζί με τον δήμαρχο Ανδραβίσας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και η γνωστή μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην περιοχή φιλοξενούμενη σε ένα φιλικό της σπίτι και η οποία συνεχάρη το Σύλλογο για την δράση του και την όλη διοργάνωση.

Ανοιχτό και επισκέψιμο ήταν όλη την εβδομάδα και το Λαογραφικό Μουσείο της Ανδραβίδας από τον Σύλλογο ο ΜΩΡΙΑΣ που μάλιστα προσέφερε κεράσματα παραδοσιακών εδεσμάτων στους επισκέπτες. Επισκέψιμος όμως  ήταν και ο αρχαιολογικός χώρος της Αγίας Σοφίας το Σαββατοκύριακο από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα υπό την επίβλεψη της αρχαιολογικής υπηρεσίας.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1505824121715-8f9361b5-36e3-10″ include=”39560,39561,39562,39563,39593,39594,39595,39596,39597″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot