FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση στην πλατεία και Zumba και oriental πάρτι από τους «Heterronymous»

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

heterronymous-gastouni-oriental-party3

Στη Γαστούνη ταξίδεψε το πνεύμα των Χριστουγέννων

Στην Γαστούνη ταξίδεψε την Κυριακή το απόγευμα, το πνεύμα των Χριστουγέννων, στο Χριστουγεννιάτικο open party που διοργάνωσε για τα παιδιά με την συμμετοχή των μικρών χορευτών της ομάδας του zumba kids, η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού των heteronymous. Αγιοβασιλίτσες, Αγιοβασίληδες και ξωτικά, έδωσαν μια ωραία παράσταση στην πλατεία Ελευθερίας της Γαστούνης, χόρεψαν με τρελό κέφι και δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα. Πανέμορφα πιτσιρίκια επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες,  τραγούδια, δρώμενα και παιχνίδια  και για λίγες ώρες μετέφεραν στον κόσμο του παραμυθιού μικρούς και μεγάλους σε  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

heterronymous-gastouni-oriental-party1

Το ίδιο βράδυ, οι μεγάλοι, διασκέδασαν στο  οριεντάλ παρτι  των Heterronymous στο Vip café, με τις ανάλογες… ανατολίτικες εμφανίσεις, όπου έδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες στο οριεντάλ με live μάθημα από την δασκάλα τους Χριστίνα Γιανκούλα, που διδάσκει στα αντίστοιχα ειδικά τμήματα χορού. Βεβαίως και μικροί χορευτές έδειξαν τις δικές τους ικανότητες στη zumba, ως καλοί μαθητές! Το κέφι ήταν αστείρευτο και η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διάφορα happenings. Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά στη Γαστούνη με πολλές ευχές για υγεία και Χαρούμενα Χριστούγεννα.

heterronymous-gastouni-oriental-party

Οι Heterronymous σε κάθε ευκαιρία, αποδεικνύουν ότι είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού αλλά και χαράς και διασκέδασης για την πόλη της Γαστούνης διοργανώνοντας πάντα άψογες εκδηλώσεις με πολύ συλλογική δουλειά, κέφι και μεράκι.

heterronymous-gastouni-oriental-party2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot