FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία στις 14 Ιουνίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 25-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τρία κυρίως θέματα, τις μετακινήσεις προσωπικού, την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου και την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης του νέου Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο διοικητήριο Έκτακτη Γ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας κ. Ανδρέας Ασημακόπουλος έδωσε το στίγμα της σύγκλησης της Γ.Σ και αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στα θέματα αυτά.

«Σκοπός της έκτακτης Γ.Σ  είναι να πάρουμε αποφάσεις για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με τις μετακινήσεις προσωπικού που έγιναν το 2016 και δεν έχουν πληρωθεί και υπάρχει πληροφόρηση ότι δεν θα πληρωθούν για τυπικούς λόγους. Αυτό αφορά πχ του γεωπόνους , μηχανικούς κλπ που βγαίνουν να κάνουν αυτοψίες πέραν των 50 χιλμ. Επίσης το Δ.Σ έχει αποφασίσει στις 14 Ιουνίου που είναι η μέρα εθελοντή αιμοδότη να διοργανώσουμε και εμείς εθελοντική αιμοδοσία και να δημιουργήσουμε ταυτόχρονα μια Τράπεζα αίματος που θα καλύπτει τις ανάγκες των μελών της.

Ακόμα θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια καταγραφής των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την νέα τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που έχει γίνει στην Περιφέρεια και όπου τα προβλήματα είναι τόσα που ούτε εμείς είχαμε εντοπίσει όταν καταθέταμε την διαμαρτυρία μας κι έτσι θέλουμε πλέον να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος