FOLLOW US: facebook twitter

Εγκληματική αδιαφορία

Ημερομηνία: 31-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37657″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε παγίδες θανάτου έχουν εξελιχθεί τα έργα εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ, αφήνοντας ημιτελείς τις εργασίες που κάνουν επισημαίνει ο μηχανικός κ. Νίκος Διάκος σε ανοιχτή επιστολή του προς την Πρωινή επισημαίνοντας τα εξής:

«Σε παγίδες θανάτου έχουν εξελιχθεί τα έργα εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ.

Συνεργεία που δρουν και εργάζονται με ανευθυνότητα και έλλειψη σεβασμού προς την ζωή των πολιτών της περιοχής Πύργου, κόβουν τους ασφαλτοτάπητες κατά πως τους εξυπηρετεί, αφήνοντας πίσω τους πληγές να επουλωθούν από το “ταμείο” των δημοτών. Αλλά το χειρότερο είναι οι εγκληματικές παγίδες που αφήνουν πίσω τους, μετά την αποκάλυψη των φρεατίων διανομής των καλωδίων, καταμεσής των δρόμων.

Τέτοιες παγίδες, σε πολυσύχναστους δρόμους, όπως η Πατρών, η Κατακόλου και αλλού παραμένουν προκλητικά επικίνδυνες, κυρίως για τους δικυκλιστές, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και επιβεβαιώνουν την αυθαιρεσία των οργανισμών και την έλλειψη σεβασμού προς την ανθρώπινη ζωή από την πλευρά των συνεργείων που εκτελούν έργα σε πολυσύχναστους  δημοτικούς χώρους. Εκτός κι αν υφίσταται δουλεία εκ μέρους των οργανισμών, των εν λόγω χώρων και οι πολίτες πρέπει να κυκλοφορούν με δική τους ευθύνη, ή ν’ αποφεύγουν να  κυκλοφορούν, προκειμένου να διαφυλάξουν την σωματική τους ακεραιότητα και γιατί όχι τη ζωή τους την ίδια.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot