FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια της Μονάδας του ΟΚΑΝΑ με Α. Ξανθό

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την Πέμπτη στο Γ.Ν. Ηλείας-Το πρόγραμμα της επίσκεψης
Παρουσία του Υπουργού ο δημόσιος απολογισμός 2016-17 της Διοίκησης

Την Ηλεία, με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Θεραπευτικής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο Πύργου, θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ο Υπουργός, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αρχικά θα παραβρεθεί στα «εγκαίνια» της νέας Θεραπευτικής Μονάδας που λειτουργεί σε αυτόνομο κτίριο, στο προαύλιο του Νοσοκομείου Πύργου, στις 11 περίπου το πρωί και ακολούθως θα παρακολουθήσει το δημόσιο απολογισμό 2016-2017 της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας, παρουσία βουλευτών αλλά και αιρετών του α’ και β’ βαθμού της αυτοδιοίκησης. Με την ολοκλήρωση του απολογισμού, θα ακολουθήσει ομιλία – τοποθέτηση του κ. Ξανθού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΙΝΗΣ», ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 6, τη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας συνοδευόμενος από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας όπου και θα συναντηθεί με γιατρούς και εργαζομένους του Νοσοκομείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος