FOLLOW US: facebook twitter

Δώρα που προσφέρουν «χαμόγελα»!

Ημερομηνία: 13-12-2016 | Συντάκτης:
«Όλοι προσπαθούμε, γιατί το χαμόγελο χρειάζεται στα χείλη των παιδιών και οφείλουμε να το προσφέρουμε!» επισήμανε η Παιδαγωγός του Χαμόγελου κ. Γιώτα Χριστοδουλοπούλου.

«Όλοι προσπαθούμε, γιατί το χαμόγελο χρειάζεται στα χείλη των παιδιών και οφείλουμε να το προσφέρουμε!» επισήμανε η Παιδαγωγός του Χαμόγελου κ. Γιώτα Χριστοδουλοπούλου.

Μέχρι και το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αγοράζοντας δώρα από το «Χαμόγελο» βοηθάτε ένα ακόμα παιδί να χαμογελάσει! Με το μήνυμα αυτό, άνοιξε για ακόμα μια χρονιά τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο. Ξεχωριστές πανέμορφες δημιουργίες, γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια που με πολύ αγάπη έχουν φτιάξει οι εθελόντριες και οι φίλοι του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» θα εκτίθενται μέχρι και το Σάββατο, από τις 9.30 το πρωί έως 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως και τις 9.30 το βράδυ, περιμένοντας όλους εμάς, να στηρίξουμε με τις αγορές μας, τις δράσεις του σπουδαίου αυτού Συλλόγου που χρόνια τώρα φροντίζει ανελλιπώς δεκάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υγείας.

xamogelo-paidiou-xristougenniatko-pazari1
Όλα τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι, θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου, για το σπίτι φιλοξενίας της Κυλλήνης, την Ημερήσια Φροντίδα στη Βροχίτσα και των υπολοίπων δράσεων του.

xamogelo-paidiou-xristougenniatko-pazari4

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Παιδαγωγός του σπιτιού της Κυλλήνης κ. Γιώτα Χριστοδουλοπούλου, «όλοι προσπαθούμε, γιατί το χαμόγελο χρειάζεται στα χείλη των παιδιών και οφείλουμε να το προσφέρουμε!».

xamogelo-paidiou-xristougenniatko-pazari3

xamogelo-paidiou-xristougenniatko-pazari

Μιλώντας για το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο φουαγιέ του διοικητηρίου επισήμανε ότι περιμένουν όλο τον κόσμο να το επισκεφθεί και να στηρίξει το έργο τους, αγοράζοντας υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έχουν επιμεληθεί οι εθελοντές του συλλόγου. «Ο καθένας, μπορεί να βρει πολύ ωραία γούρια για το νέο έτος, χειροποίητες κατασκευές χριστουγεννιάτικες, στεφάνια, σχολικά είδη αλλά και λευκά ήδη του συλλόγου, χειροποίητα γλυκά (κουραμπιέδες και μελομακάρονα), κρασιά και πολλά άλλα  σε τιμές συμβολικές που μοναδικό στόχο έχουν την στήριξη του έργου του Χαμόγελου. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και η αγάπη που δείχνει για το έργο του συλλόγου είναι καθημερινή. Χρειαζόμαστε λοιπόν, τη στήριξη όλων γιατί οι ανάγκες του συλλόγου είναι πολλές».

xamogelo-paidiou-xristougenniatko-pazari2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot