FOLLOW US: facebook twitter

Δύσκολη επικράτηση

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari

Νίκη Τραγανού-Χάβαρι  1-0

Η Νίκη Τραγανού κέρδισε 1-0 το Χάβαρι και ανέβηκε και αυτή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με συγκάτοικους τον Ξενοφώντα και τη Δόξα. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, δεν έπιασε την απόδοση που είχε στα Λεχαινά την περασμένη Κυριακή,  αλλά πέτυχε το στόχο της που ήταν η νίκη. Μάλιστα αγωνίστηκε χωρίς τον Βουρτσάνη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα ενώ ο Στάθης Κολοτούρος ενεπλάκη σε ελαφρύ τροχαίο λίγο πριν το ματς και δεν ξεκίνησε βασικός! Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Δημήτρης Κολοτούρος με πλασέ στο 11΄, μετά από συνδυασμό με τον Γαργαρώνη. Στο β΄ μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές φάσεις  με τον  Γαργαρώνη που σε τετ-α- τετ σούταρε ψηλά άουτ, με σουτ του  Γιάννη Κασσιανού που απέκρουσε ο Ρούνης και με πλασέ  του Καλογερόπουλου από τη  μικρή περιοχή που πέρασε άουτ. Στο 89΄ το Χάβαρι λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν  ο Κώστας Ρούνης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Νίκη:  Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Σαραντούλιας (79΄ Στ. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος (67΄ Ι. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (54΄ Γκρίλλας), Ν. Κολοτούρος.

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Σαφαρής (80΄ Γκρίλλας), Κοκκώνης, Ανδριόπουλος, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος, Κυριαζής, Μπερούκας (65΄ Μαρίτσας), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος (85΄ Πολυζώης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot