FOLLOW US: facebook twitter

Δύο νέα Super Market από την οικογένεια ΤΕΡΖΗΣ σε Νέα Φιγαλεία και Καλλλίκωμο

Ημερομηνία: 25-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην  Νέα Φιγαλεία εγκαινιάστηκε το Σάββατο και στις 26 Απριλίου ανοίγει στο Καλλλίκωμο

Μέσα σε αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας «Super Market ΤΕΡΖΗΣ» στη Νέα Φιγαλεία. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική οδό Νέας Φιγαλείας και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση των καταναλωτών αφού συνδυάζει μοναδικά στα προϊόντα του την οικονομία και την ποιότητα αλλά και εκπληκτικές προσφορές. Μάλιστα η εταιρία ΤΕΡΖΗΣ ανήκει στην Ελληνική Ομάδα Σούπερ Μάρκετ γνωστή ως ΕΛΟΜΑΣ. Η εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος με δύο ιερείς της Νέας Φιγαλείας και της Φασκομηλιάς, ενώ στον εξωτερικό τους καταναλωτές περίμενε μπουφές με γλυκά, αναψυκτικά, ποτά και εδέσματα!

Παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια της ΤΕΡΖΗΣ καθώς και πολλά μέλη του προσωπικού της εταιρίας από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ του Νομού Ηλείας καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Νομό Ηλείας. Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί φίλοι του από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας για να ευχηθούν ολόψυχα «Καλές δουλειές»! Μετά το πέρας της εκδήλωσης η οικογένεια ΤΕΡΖΗΣ γευμάτισε μαζί με το προσωπικό της από το κατάστημα Νέας Φιγαλείας αλλά και άλλα καταστήματα του Νομού Ηλείας στο κέντρο Πανόραμα.

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 26 Απριλίου εγκαινιάζεται και το νέο κατάστημα ΤΕΡΖΗΣ στο Καλλίκωμο.

Πηγή: Φιγαλείαnews.24

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1493109717601-1ba1ab1a-03c0-1″ include=”24949,24950,24951,24952,24953″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot