FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Νίκη γοήτρου οι «αετοί»

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για το Κύπελλο Ηλείας, η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας στο ντέρμπι της Βουπρασίας, που όμως δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο νεαρός Νίκος Μηλαδόπουλος στο 35΄ έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Γούρμου  και στο 66΄ ο νεοεισελθών Γιώργος Σδρόλιας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 2΄ και στο 75΄ ο Βαρδαίος Ανδρέας  Γούρμος δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση για τη Δόξα. Ο ΠΑΟΒ παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Μελετίδη, ο οποίος βραβεύτηκε από τη διοίκηση της Δόξας για την προσφορά του στους «αετούς», τον Κωνσταντινίδη, το Νικολόπουλο και τον Καρούτη, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Ανδριέλος. Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι πράσινοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν με σουτ του Ντόμα από καλή θέση που κόντραρε στα σώματα και στο 60΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το Ράλλη (έδιωξαν οι αμυντικοί σχεδόν πάνω στη γραμμή).

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παπαδάτος (52΄ λ.τρ. Σιούλας), Κολτσίδας, Δημητρόπουλος (61΄ Σδρόλιας), Παντελής, Μαργαρώνης, Πυρρής, Λιούρης, Ασημακόπουλος (82΄ Νεκίτι), Γούρμος, Μηλαδόπουλος (87΄Αθανασόπουλος).

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης (46΄ Λαδάς), Λιόσης, Κουργιαλάς (63΄ Παλιάτσας) Χούσα (60΄ Ράλλης), Σιδέρης (46΄ Ανδριέλος), Δημητρίου, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Καλογερόπουλος, Μάζης, Π. Πολίτης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος