FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Πήρε τον αντι-Γούρμο αλλά και αμυντικό

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα την τελευταία μέρα των μεταγραφών κινήθηκε αστραπιαία και βρήκε τον επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γούρμο αλλά και στόπερ. Πρόκειται για τους Χρήστο Γεωργόπουλο και Βαγγέλη Βορύλλα αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Δόξας έχει ως εξής:

«Η Δόξα Νέας Μανωλάδας, ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Γεωργόπουλου, 26 χρονών ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Εράνη, την ΑΕΚ, το Πάτραι, τον Φωστήρα Οβρυάς, την Αναγέννηση Πατρών, τη Δόξα Πατρών και τον Φαραϊκό.

Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Βορύλλα, 28 χρονών από το Σκεπαστό Καλαβρύτων.Τέλος, η Δόξα Νέας Μανωλάδας, αποδεχόμενη την επίσημη πρόταση του ΠΑΟ Βάρδας, ανακοινώνει την παραχώρησή του στην ομάδα της Βάρδας. Κατόπιν επιθυμίας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, κρίναμε ότι είχε έρθει η ώρα να τον παραχωρήσουμε, αν και η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην γίνει αυτό, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχαν βρεθεί εναλλακτικές λύσεις και δεν επιθυμούσαμε την μείωση του Ρόστερ μας . Από τη στιγμή που βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές που θα κάλυπταν αυτό το κενό, αποδεχθήκαμε την πρόταση.

Η ομάδας μας, μετά τις κινήσεις του Ιανουαρίου, ανανεώθηκε, αύξησε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών της και πιστεύουμε ότι θα είναι ισχυρή και ανταγωνιστική και στο δεύτερο γύρο. Ευελπιστούμε στη στήριξη του κόσμου μας στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε τη Δόξα μας εκεί που της αξίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος