FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: «Μαυραετός» και πάλι ο Γούρμος

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35155″ img_size=”full”][vc_column_text]«Μαυραετός» και πάλι ο Ανδρέας Γούρμος, καθώς ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με την διοίκηση της Δόξας να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα της Νέας Μανολάδας. Ο 36χρονος χαρισματικός σκόρερ αναμένεται να αποτελέσει έτσι το «βαρύ πυροβολικό» της Δόξας στη γραμμή κρούσης και την πλέον αξιόπιστη λύση για τον Γιώργο Λαγό.

«Το ΔΣ της Δόξας Νέας Μανωλάδας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή στην ομάδα μας του Αντρέα Γούρμου. Ό,τι και να πούμε για την ποδοσφαιρική αξία του Αντρέα θα είναι λίγο… Τον ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασης και του ευχόμαστε να έχει υγεία ώστε να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας και τα νέα παιδιά που θα την απαρτίζουν! Με την ευκαιρία θέλουμε να τον συγχαρούμε για την γέννηση του υιού του και ευχόμαστε να έχει υγεία και ευτυχία στην ζωή του!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, λοιπόν, απέμειναν λίγες κινήσεις για την συμπλήρωση του ρόστερ, με το Γ. Λαγό να έχει ουσιαστικά στην «πρώτη» της ομάδας, την Δευτέρα, σχεδόν όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Μ. Καραντώνη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot