FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: Θέλει τον Ζώντο

Ημερομηνία: 13-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39030″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Δόξα Ν.Μανολάδας ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της, κόντρα στην Προοδευτική για το Κύπελλο Ηλείας, επικρατώντας άνετα με 3-1, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (0-3 με σκόρερ τους Αυγερινό, Μηλαδόπουλο, Παντελή) και χωρίς να αγωνιστεί το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, Ανδρέας Γούρμος.

Πλέον, οι «αετοί» επικεντρώνουν την προσοχή της στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1, την προσεχή Κυριακή, εντός έδρας, με αντίπαλο τον φιλόδοξο Ενιπέα.  Παράλληλα, εστιάζουν και στη μεταγραφική τους ενίσχυση , κοιτάζοντας την περίπτωση του δεξιού μπακ-χαφ Άγγελου Ζώντου, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Χάβαρι.

Πέρα από αμυντικό, ο Γιώργος Λαγός θέλει κι έναν μεσοεπιθετικό για να συμπληρωθεί το ρόστερ και η Δόξα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και να φτάσει στους τελικούς των πλέι-οφ.

*Η οικογένεια της Δόξας εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον Διονύση Πλαστουργό, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot