FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Διάλυση του Δ.Σ.!

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας ανακοίνωσε χθες βράδυ τη διάλυση του Δ.Σ. και την ανάληψη καθηκόντων από προσωρινή Διοικητική Επιτροπή έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σας ανακοινώνουμε την διάλυση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δόξας Νέας Μανωλάδας, λόγω αδυναμίας έναντι των υποχρεώσεων της ομάδας, οικονομικών και διοικητικών. Αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινή Διοικητική Επιτροπή έως τη λήξη του Πρωταθλήματος. Η Επιτροπή απαρτίζεται από τον κ. Μιχαλόπουλο Κωνσταντίνο, την κα Πρίφτη Μαρίνα, τον κ. Σταυρόπουλο Γεώργιο και τον κ. Ξενοφώντα Ανδρέου . Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα νέα παραπάνω μέλη ανέλαβαν με συνέπεια και υπευθυνότητα συμβάλλοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Δυστυχώς όμως τα μεγάλα διοικητικά και οικονομικά θέματα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν από λίγους. Χρειάζεται η βοήθεια όλων για να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους και να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει..
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας και τον κόσμο που μας στηρίζει ότι κύριο μέλημά μας είναι η αξιοπιστία και η πρόοδος. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποφασίστηκε μετά από ώριμη σκέψη για το καλό της ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν μας πάει πίσω, αντιθέτως βρισκόμαστε στο κομβικό σημείο μιας νέας αρχής. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε την οικονομική και ηθική συμπαράσταση του χωριού μας καθώς πρόκειται για έναν τομέα που προάγει την αθλητική εικόνα μας.
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κρίση. Η πορεία της ομάδας ήταν και είναι πάνω από τις προσδοκίες μας αλλά το διάστημα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων υπάρχει μια οικονομική κρίση στην οποία πλέον αδυνατούμε να ανταποκριθούμε. Σε αυτή την σημαντική περίοδο λίγο πριν την λήξη του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στην τελική ευθεία, χρειαζόμαστε την δική σας βοήθεια για τελειώσουμε επιτυχώς ότι ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Είναι κρίμα βλέποντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα, να μην ολοκληρωθεί το έργο της και να μείνει το χωριό μας χωρίς αθλητικές δραστηριότητες.
Σας καλούμε να προσφέρετε ότι μπορεί ο καθένας , ανάλογα με τις δυνατότητες σας, για την άμεση ενίσχυση του σωματείου και την σωτηρία των τμημάτων.

Ευχαριστούμε» .

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot