FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας/Λαγός: «Μεγάλη νίκη και εμφάνιση»

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Διάχυτος ενθουσιασμός για το διπλό στην Κρέστενα

Της Μαρίας Καραντώνη

Διάχυτος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Δόξας για το μεγάλο διπλό στην Κρέστενα απέναντι στον τοπικό Ξενοφώντα, με τους «μαυραετούς» να είναι η πρώτη ομάδα φέτος που τον υποχρέωσε σε ήττα.

Έτσι, λοιπόν, η χαρά όλων είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη, αφού οι παίκτες του Γιώργου Λαγού υπερέβαλαν εαυτόν για να φτάσουν στην σπουδαία αυτή νίκη, που τους έφερε μάλιστα στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, επιτρέποντάς τους να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Εξάλλου η Δόξα βάσει υλικού και ιστορίας είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μια θέση στα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαγός με δηλώσεις του απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την συνέχεια: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη τους εμφάνιση και τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έως το μεταξύ μας ματς ήταν αήττητη. Θεωρώ, ότι αγωνιστικά παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι και συνδυάσαμε την καλή εμφάνιση μ’ ένα σπουδαίο διπλό. Εμείς δε σταματάμε όμως εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Σίγουρα χρόνο με το χρόνο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και δε θα πρέπει να ξεχνάμε τα προβλήματα του καλοκαιριού και το στήσιμο της ομάδας την τελευταία στιγμή», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Παράλληλα ο Γ. Λαγός δεν παρέλειψε να αναφέρει σε ποιον αφιερώνεται αυτή η μεγάλη νίκη: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, Γιώργο Γκολφινόπουλο, ο οποίος την ημέρα του αγώνα είχε τα γενέθλιά του. Εύχομαι η ομάδα μας να βρει το δρόμο της μετά και τις τελευταίες διοικητικές ανακατατάξεις και γι’ αυτό θα απαιτηθεί η βοήθεια όλων».

Και τώρα το Βαρθολομιό

Δεδομένου όμως, ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, άπαντες στην Δόξα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την συνέχεια και δη την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, κόντρα στον οποίο η νίκη θα είναι το ζητούμενο, για να έχει αξία και το διπλό στην Κρέστενα.

Μάλιστα, με τα έως τώρα δεδομένα ο κ. λαγός θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος