FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στο δήμο Ολυμπίας

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23651″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας  στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής  συμμετέχει σε πρόγραμμα δωρεάν διανομής  Φρούτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος, ανακοινώνει  ότι πρόκειται να μοιραστούν Ροδάκινα κατά προτεραιότητα σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος  Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και σε μαθητές όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας.

Καλούνται οι Ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος  να προσέλθουν,  από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 έως 14:00, στο χώρο της αποθήκης στη Δ.Ε Αρχαίας Ολυμπίας (Δίπλα από Πυροσβεστική), για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί.

Οι Ωφελούμενοι θα πρέπει να επιδείξουν δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας  ή ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ για ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για ευπαθή προϊόν  παρακαλούνται όπως  είστε  συνεπείς για την  παραλαβή  καθώς δεν υπάρχουν ανάλογοι χώροι συντήρησης (Ψυγεία).

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624029087

Κέντρο Κοινότητας Δ. Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot