FOLLOW US: facebook twitter

Δούρειος τύπος: Κάνοντας «κούρσα ταχύτητας» στον Μαραθώνιο…

Ημερομηνία: 22-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46596″ img_size=”full”][vc_column_text]Απευθυνόμενος ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου στην πρόεδρο του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι- πλάι, συμμάχους απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση.

Βάλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν.

Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις».

Προσπάθησε να ρίξει γέφυρες στον κάποτε ιστορικό αντίπαλο της παράταξης του, ο πρόεδρος της ΝΔ και οι λόγοι είναι προφανείς.

Παρά την επιθυμία του, αντιλαμβάνεται ότι η κατάκτηση της αυτοδυναμίας είναι δύσκολη υπόθεση και αναζητά συνεταίρο.

Η συσπείρωση των οπαδών του κόμματος έχει πιάσει «ταβάνι», τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου έχουν κολλήσει στο 30% και η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ αργά αλλά σταθερά μειώνεται. Αν δε, παρά τους ευσεβείς του πόθους για επίσπευση των εκλογών, οι κάλπες στηθούν το 2019, είναι πιθανόν να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Άλλωστε όλοι οι αθλητές μεγάλων αποστάσεων, γνωρίζουν ότι δεν γίνεται να τρέχεις στον Μαραθώνιο κάνοντας κούρσα ταχύτητας.

Όσο για την απάντηση της κ. Γεννηματά, μάλλον δεν πρέπει να τον ενθουσίασε.  Βλέπετε, το έργο της «σύμπλευσης» αποδοκιμάστηκε όταν πρωτοπαίχτηκε και δύσκολα θα ανέβει στη σκηνή η ίδια παράσταση…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot