FOLLOW US: facebook twitter

Δούρειος Τύπος: Για του χιλιάρικου την αίτηση…

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46596″ img_size=”full”][vc_column_text]Σ’ έναν ορίζοντα σκοτεινό στο χρώμα του ουρανού των τελευταίων ημερών, γινόμαστε μάρτυρες σε μια σειρά γεγονότα τα οποία θα μπορούσε κανείς να τα ονομάσει συμπτώματα της απαξίωσης.

Το κλίμα απαξίωσης της χώρας που όσο κι αν το ξορκίζουμε απειλεί να μας συμπαρασύρει όλους.

Κλείνεις την πόρτα ασφαλείας που με πολύ κόπο και με τα τελευταία ψιχία έχεις αγοράσει, τη στιγμή που σε κάθε αστυνομικό έργο που σέβεται τον εαυτό του έχεις δει επανειλημμένα τις πόρτες να παραβιάζονται διαρκώς.

Ζεις με την ψευδαίσθηση ότι κλείδωσες απ’ έξω την βουλιμία που γεννά η εξουσία, μα αυτή είναι εκεί και κραυγάζει μονότονα, αδιέξοδα, βασανιστικά.

Στο πλήρωμα του χρόνου, ο ποταμός Πακτωλός στέρεψε. Ο Μίδας όμως παραμένει αχόρταγος. Κατέχει την τέχνη, να μετατρέπει ότι πιάνει σε χρυσάφι, οπότε καλοδεχούμενα και τα μπακίρια.

Όπως τα 1000 ευρώ της μηνιαίας επιδότησης που παρέχεται όπως προβλέπεται σε όσους δεν έχουν έδρα την Αθήνα βουλευτές χωρίς προϋποθέσεις εισοδηματικές

Τι είναι ηθικό και δίκαιο δεν τον αφορά. Διόλου τυχαίο που ο Πακτωλός συμβαλλόταν στην κατάληξη του με τον ποταμό Έρμο.

Σάμπως, έρμοι δεν είναι και όσοι πληβείοι αιτούνται επίδομα ενοικίου για τους οποίους όμως ισχύουν πλείστοι όροι.

Δημιουργούνται εντυπώσεις όταν γίνονται εκπτώσεις και αυτό έχει επιπτώσεις. Γιατί το  άτυπο δικαστήριο της κοινωνίας δύσκολα δίνει συγχωροχάρτι.

Καίγονται πολλά, αν γίνουν στάχτη και τα χλωρά ποιος θα δικάσει όπως ο κούκος και τ’ αηδόνι…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot