FOLLOW US: facebook twitter

ΔΙΣΕΚΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Ημερομηνία: 13-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

kiki-koloverou_new

Ας φορέσουμε τη γιορτινή μάσκα, να υποκριθούμε λίγο τους «αισιόδοξους», να συγχρονιστούμε με τα πολύχρωμα λαμπιόνια που θα δώσουν λίγο «χρώμα» στην «άχρωμη» ζωή μας. Αναβοσβήστε μαζί τους για ένα μήνα, μέχρι την αποκαθήλωσή τους και «χαρείτε» αμήχανα, όπως το χαμόγελο του ιλουστρασιόν τηλεοπτικού «αστέρα»  που αντιδρά μονίμως με το βλακώδες γέλιο της οδοντοστοιχίας.

Στηθείτε για «διαγγέλματα», για επερχόμενα αισιόδοξα «οράματα» ακροδεξιών ή «προοδευτικών» αποχρώσεων. Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα «εύπεπτες» άλλωστε. Αγνοήστε βομβαρδισμένα τοπία, προσφυγοανθρωποφάγες θάλασσες, λιμοκτονούντες ανέστιους και επικεντρωθείτε στον τηλεμαραθώνιο «αγάπης» και στο αντιστοίχως αγαπησιάρικο «παζάρι» του τάδε ή του δείνα συλλόγου που θα δώσουν τον τόνο του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού που ξεχάστηκε, μεταξύ «Αγορών» και χρηματιστηρίων.

Παραμυθιάστε τα παιδάκια με τα Κινέζικα μπιχλιμπίδια που κουβαλά αγόγγυστα ο τροφαντός Άη-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, ανταποκρινόμενος στις επιστολές που του έριξαν στο ταχυδρομείο. Άλλωστε οι νεανίδες και νεαροί βλαστοί κατ’ εξαίρεση στέλνουν το γράμμα για να «τσιμπήσουν» το δωράκι, αφού δυστυχώς γι’ αυτούς ο Άη Βασίλης δεν έχει –ακόμα- facebook, ώστε να τους απαλλάξει από το παρωχημένο γραμματόσημο.

Και βεβαίως μην μπερδέψετε τα «πακέτα» που βάζετε δίπλα στη φάτνη μ’ αυτά που κρεμάτε στους «τοίχους της καλοσύνης»!

Μπερδεμένοι και οι καιροί, απρόβλεπτες  οι μέρες που μας επιβάλλουν να φερόμαστε όπως δε θέλουμε, για να μη χαλάσουμε τις «παραδόσεις» μας. Ευτυχώς, θα στείλουμε διαδικτυακά αγιοβασιλάκια σε «φίλους» που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ ως τώρα και ούτε πρόκειται, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Εικονικά συναισθήματα, εικονικοί «φίλοι», εικονική χαρμοσύνη απότοκο της ημερολογιακής αλλαγής του «κακού» χρόνου που έφυγε και του «καλού» που έρχεται!

Αλλά δυστυχώς μόνο στο φαντασιακό χώρο της απαστράπτουσας εφήμερης και προσποιητής χριστουγεννιάτικης αισιοδοξίας μας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot