FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ Πύργου την Τρίτη με ειδική συνεδρίαση για τον ταμειακό απολογισμό του δήμου οικονομικού έτους 2017 και εγκρίσεις εκτέλεσης έργων

Ημερομηνία: 06-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα. Στις 19.00 μμ θα προηγηθεί   Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ Πύργου με θέμα: «Έγκριση ταμειακού απολογισμού του δήμου οικ. έτους 2017» και θα ακολουθήσει στις 7.30 τακτική συνεδρίαση με τρέχοντα θέματα μεταξύ των οποίων είναι εγκρίσεις εκτέλεσης διαφόρων έργων στον Πύργοπου εισηγείται η Ε.Π.Ζ όπως:

– Έγκριση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση οδών εντός αστικού ιστού της πόλης Πύργου»

-Έγκριση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Λειτουργική αναμόρφωση οδού Κολοκοτρώνη και παράπλευρων οδών.

– Έγκριση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση κεντρικών νησίδων οδού Μητροπολίτου Αντωνίου (πρώην Πατρών) στην πόλη του Πύργου

-Έγκριση του έργου με τίτλο: «Αναμόρφωση και αστική ανάπλαση χώρου πλατείας Ανδριάρα»

– Έγκριση σημειακής της αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης του Κ/Χ της πόλεως του Πύργου στη θέση Πάρκο Σ.Π.Κ.

–  Έγκριση τοποθέτησης καθρέπτη οδικής ασφάλειας στη στροφή της οδού Αγ. Σπυρίδωνος έναντι του Β΄ Κοιμητηρίου στο δήμο Πύργου.

-Έγκριση των θερινών δρομολογίων του ΚΤΕΛ.

Παράλληλα, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης  της υπ’ αριθμ. 170/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου» με την οποία αναμορφώθηκε ο προϋπολογισμός του νομικού προσώπου τρέχουσας χρήσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος