FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή διαμαρτυρία από την ΟΑΣΗ στον Πύργο

Ημερομηνία: 29-06-2017 | Συντάκτης:

Σε Διεύθυνση Δασών Ηλείας και Δ.Ο.Υ. Πύργου

Στη Διεύθυνση Δασών Ηλείας και στη Δ.Ο.Υ. Πύργου, πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία οι αγρότες μέλη της ΟΑΣΗ το πρωί της Τετάρτης. Οι αγρότες με επικεφαλής την πρόεδρο τους Χρήστο Γιαννόπουλο παραστάθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρία για το θέμα των δασικών χαρτών στην Διεύθυνση Δασών στον κ. Κορισιάνο και έπειτα στην Εφορία για θέματα που έχουν να κάνουν με την υπερφορολόγηση όχι μόνο των αγροτών αλλά των πολιτών ευρύτερα.

«Στο θέμα των δασικών χαρτών επιμένουμε στις αρχικές διεκδικήσεις που είχαμε και δεν μας ικανοποιούν οι τροποποιήσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι να χαρατσώσει από άλλη μεριά τους αγρότες και να δημιουργήσει τέτοια ζητήματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος. Μιλώντας για τη διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Πύργου, επισήμανε πως κυριαρχεί το θέμα της υπερφορολόγησης – φοροληστείας. «Απαιτούν να πάρουν πάνω από το 50% των εσόδων μας. Εμείς θα συνεχίσουμε θα δούμε πως θα συνεχίσουν τα πράγματα και στα τέλη Σεπτέμβρη – αρχές Οκτώβρη θα ξαναγίνει συγκέντρωση της Πανελλαδικής των Αγροτών για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε από εκεί και πέρα».

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου χαρατσιού που επιχειρείται να επιβληθεί στο νερό αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην κτηνοτροφία. «Θα πάμε και στις αρμόδιες υπηρεσίες για να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτό. Η κατάσταση που υπάρχει στους κτηνοτρόφους όπου πολλές εταιρείες δημιουργούν προβλήματα στην πληρωμή των συναδέλφων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για να συντηρήσουν τα ζώα τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε γάλα αλλά ούτε και κρεατοπαραγωγή αργότερα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος