FOLLOW US: facebook twitter

Διοργανώνει τον πρώτο αποκριάτικο χορό του o Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας «Ο Άγιος Νικόλαος»

Ημερομηνία: 02-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων δράσεων ο νεοσυσταθείς Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας «Ο ΆγιοςΝικόλαος» διοργανώνει αποκριάτικο χορό, μια και η αποκριά είναι  ήδη εδώ. Στις 3 Φεβρουαρίου, Σάββατο βράδυ και ώρα 20.30, στο εστιατόριο Semeli (Κάτω Παναγιά, έναντι πρατηρίου βενζίνηςShell, τηλ. 693 614 4522) ο Σύλλογος υπόσχεται, σε όσους ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του,μια βραδιά με χορό, καλό φαγητό, εμφιαλωμένο κρασί, γλυκά και πολλά happenings.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα που έχει κοινοποιήσει ο Σύλλογος η Τσάφα-Τσούφα (Γιάννας Σκουτέρη) θα αναλάβει το facepainting,γεγονός που ενθουσιάζει τα παιδάκια και στη συνέχεια θα τα απασχολήσειμε ειδικό πρόγραμμα για τρεις ώρες. Ο DJΘανάσης Ψυχογυιός έχει ετοιμάσει slide show και special αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν στην καρέκλα του. Σερπαντίνες, καραμούζες, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

O πρόεδρος του Δ.Σ Φίλιππος Λέτζης, απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους της τ.κ Δήμητρας να φορεσουν τις αποκριάτικες στολές τους και να πάνε να γλεντήσουν το Σαββατόβραδο. Σε αυτό, όπως τονίζει, θα συμβάλλει και η δελεαστική  τιμή της πρόσκλησης, 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 10 ετών. Τέλος στην εκδήλωση πρόκειται να βραβευθούν όλοι οι εν ζωή Κοινοτάρχες της Δήμητρας, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν σε αυτό το μικρό χωριό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος