FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: «Μαντάμ Σουσού» αύριο στο Φλόκα

Ημερομηνία: 24-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Την  υπερπαραγωγή των ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ που συνάρπασε το Αθηναϊκό κοινό και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, την  δημοφιλή, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου στο θέατρο Φλόκα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην φετινή θεατρική επαναφορά του θρυλικού έργου, εμφανίζεται η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανατρέποντας τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, μαγεύοντας το κοινό σε 80 soldout παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς. Η παράσταση προσφέρει πολύ γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου διασκεύασε το έργο και ο τρόπος που το χειρίζεται ο Γιάννης Κακλέας (σε συνεργασία με τον σκηνογράφο, τους ενδυματολόγους Νίκο Χαρλαύτη και Σοφία Νικολαΐδη και τη φωτίστρια Ελευθερία Ντεκώ) θυμίζει τη λαμπερή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Υπάρχει αρμονία, ωραία ροή και τόσο το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου ειδικά για την παράσταση όσο και τα τραγούδια που επιλέχτηκαν μαζί με τον ενορχηστρωτή Δημήτρη Σιάμπο προσθέτουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κεφάτη, ακαταπόνητη στην εναλλαγή κοστουμιών, απογειώνει τον ρόλο της φαντασμένης Μαντάμ Σουσού.

Πρωταγωνιστούν

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς

Παίζουν αλφαβητικά

Παίζουν αλφαβητικά: Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, και Γιώργος Ψυχογιός. Τραγουδάει η Ειρήνη Ψυχράμη.

Λίγα λόγια για το έργο

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγό της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν.

Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;

Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι;

Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός;

Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα;

Όλα αυτά θα απαντηθούν επί σκηνής, αύριο βράδυ στο θέατρο Φλόκα στην Ολυμπία.

Ώρα έναρξης της παράστασης 9.15 το βράδυ. Ισχύει η προπώληση εισιτηρίων σε όλα τα σημεία προπώλησης του φεστιβάλ στην Ηλεία και στα ταμεία του θεάτρου. Ειδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στο viva.gr. 15 ευρώ.

Φοιτητικό- ανέργων, άνω των 65ετών και παιδικό 18 ευρώ

Γενική είσοδος 22 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος