FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Κοινότητας δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Διαφορετικότητα και κοινωνικές ανισότητες

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28553″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Κέντρο Κοινότητας – Κέντρο Ένταξης Μεταναστών ,του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης ,διοργανώνει εναρκτήρια διημερίδα στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2017, με σκοπό την παρουσίαση της νεοσύστατης δομής και τη γνωριμία με την κοινότητα. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης είναι μια νέα δομή, για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασίας, με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή λειτουργίας τους.

Η διημερίδα έχει τίτλο «Διαφορετικότητα και κοινωνικές ανισότητες» . Την πρώτη μέρα Τρίτη 19 Σεπτέμβρη  από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα για τον κόσμο στις πλατείς Λεχαινών, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βάρδας. Επίσης από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, θα γίνεται ενημέρωση στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, Καρκαβίτσα 21  στα Λεχαινά, στο πρώην Αγροτικό Ιατρείο.

Την δεύτερη μέρα, Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη  που θα είναι και βασική ημέρα δράσεων και μιλιών αρχικά θα λειτουργήσει Εργαστήρι ζωγραφικής σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού σχολείου  Λεχαινών , από τις 4 έως τις 5.30 το απόγευμα με την συμμετοχή μαθητών Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων των δημοτικών σχολείων του δήμου. Κύριο θέμα της δράσης θα είναι η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το εργαστήριο υποστηρίζεται από τους εικαστικούς Ελένη Σταθοπούλου Φώφη Δροσινού και Χρήστο Δίπλα.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από θεσμικούς φορείς και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του Κέντρου Κοινότητας δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Ομιλητές θα είναι ο Ψυχολόγος Εμαμμανουήλ Σουρής με θέμα «Στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» και δεύτερη ομιλήτρια η επισκέπτρια υγείας Χαραλαμπία Τσαγρή με θέμα «Μετανάστες- Πρόσφυγες» και θα ακολουθήσει συζήτηση και ανοιχτός διάλογος με το κοινό.  Η διημερίδα θα κλείσει στις 10 το βράδυ με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά της περιοχής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot