FOLLOW US: facebook twitter

Διαρκείς διαβουλεύσεις για το πρώην ΤΕΙ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 03-08-2024 | Συντάκτης:

Μπαίνει μέσα ο δήμος από εβδομάδα, «παράθυρο» για πιθανή συμφωνία  

Συνεχίστηκαν και χθες οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στον δήμο Ήλιδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών για να εξομαλυνθεί η κατάσταση σχετικά με το κτίριο του πρώην ΤΕΙ Αμαλιάδας. Ωστόσο, οι δύο πλευρές έχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες.

Από την πλευρά του δήμου Ήλιδας συντάχθηκε και προωθήθηκε έγγραφη πρόταση που αναλύει όλα τα δεδομένα και τις προθέσεις της δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», ο δήμος ξεκαθαρίζει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει μέσα στο κτίριο, καθώς δόθηκε στο πανεπιστήμιο αρκετός χρόνος για να μαζέψει τον εξοπλισμό του, επισημαίνοντας ότι όλα τα έγγραφα αποτυπώνουν με σαφήνεια και καθαρότητα το ιδιοκτησιακό του κτίσματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά του δήμου διατυπώνεται και η πρόθεση εναλλακτικής πρότασης για νέα σύμβαση παραχώρησης με το Πανεπιστήμιο Πατρών για κάποια χρόνια, από την οποία θα προκύπτει όφελος και για τον δήμο Ήλιδας. Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι αν δεν βρεθεί λύση, το ζήτημα θα πάει στη Δικαιοσύνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot