FOLLOW US: facebook twitter

Διάκριση για 8 λιλιπούτειους ζωγράφους!

Ημερομηνία: 07-12-2016 | Συντάκτης:

stathop-karta

Η εικαστικός Ε. Σταθοπούλου και οι μαθητές της από τα τμήματα ζωγραφικής Ανδραβίδας, Βάρδας, 117 Π.Μ. και Νέας Μανωλάδας έκαναν ξανά το θαύμα τους!

Για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» μετά τον  διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης

Οχτώ συνολικά ζωγραφιές παιδιών από την Ηλεία και συγκεκριμένα μικρών μαθητών από τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανδραβίδας, Βάρδας, 117 Π.Μ. και Νέας Μανωλάδας, διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, για να διακοσμήσουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν συνολικά 96 έργα παιδιών από όλη την Ελλάδα, για να φιλοτεχνήσουν την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος. Βεβαίως, οι έπαινοι εκτός από τα παιδιά, πάνε και στην εικαστικό τους Ελένη Σταθοπούλου, ψυχή των παραπάνω παιδικών τμημάτων ζωγραφικής που ώθησε τα παιδιά να ζωγραφίσουν ένα χριστουγεννιάτικο θέμα και να στείλουν τα έργα τους στον διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης.

stathop6

Η Ελένη Σταθοπούλου, χαρούμενη πολύ φυσικά, δέχεται τηλεφωνικά και διαδικτυακά συγχαρητήρια από παντού, αφού δεν είναι και λίγο 8 συνολικά λιλιπούτειοι μαθητές της να διακριθούν σε αυτόν τον διαγωνισμό, πράγμα βεβαίως που σημαίνει ότι στα παιδικά τμήματα ζωγραφικής όπου διδάσκει, κάνουν μια πάρα πολύ καλή δουλειά και τα παροτρύνει μέσα από το χρώμα και τα πινέλα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους! Πραγματικά τα έργα των παιδιών είναι εξαιρετικά, πλημμυρίζουν από αισιοδοξία και ίσως κάπου εκεί μέσα στην ψυχούλα που καταθέτουν στο χαρτί, κρύβεται και το δικό τους όνειρο Χριστουγέννων!

stathop2

stathop-varda

Όπως η ίδια η Ελένη Σταθοπούλου αναφέρει:

“ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ” αυτό έλεγαν τα παιδιά καθώς ζωγραφιζαν με πολύ αγάπη τα έργα τους.
Τα παιδιά και εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ για την ευκαιρία που μας έδωσαν η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη να συμμετέχουμε στο διαγωνισμό και με μεγάλη μας χαρά να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά που δημιούργησαν το δικό τους ξεχωριστό έργο για το διαγωνισμό.»
stathop8

Οι μικροί καλλιτέχνες, από 6 έως 13 ετών, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό είναι:

– Σωτήρης Βόγκας 12 ετών
– Ιωάννα Γιατρά 11 ετών
– Γεωργία Ηλιοπούλου 6,5 ετών
– Μαίρη Κυρίτση 11 ετών
– Μάριος Μπλετσάκης 11,5 ετών
– Μαρία-Κλαίρη Σκλαβενίτη 9 ετών
– Ανθή Στεφανοπούλου 6 ετών
– Γεωργία Χριστοφή 6 ετών

Συγχαρητήρια λοιπόν και στους μικρούς καλλιτέχνες και στην εικαστικό τους…

stathop3stathop4stathop5

stathop1

stathop7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot