FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου: «Η αρμοδιότητά μας περιορίζεται στο χερσαίο χώρο του λιμανιού και μόνο»

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Απάντηση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου σε χθεσινό δημοσίευμα της Πρωινής

Τις παρατηρήσεις επί του χθεσινού δημοσιεύματος της εφημερίδας μας αναφορικά με το λιμάνι Κατακόλου και τίτλο «Φάρος αναρχίας το Κατάκολο» επισημαίνει με επιστολή του προς την Πρωινή, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου κ. Διονύσιος Αντωνόπουλος επισημαίνοντας τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο χθεσινό φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας και στην 4η σελίδα με τίτλο «Φάρος αναρχίας το Κατάκολο», όπου καταχωρείται ανακοίνωση του Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου «Η Αλληλεγγύη», υπάρχει σχολιασμός σας που αναφέρεται στο Δ.Λ.Τ.Π., επί του οποίου επιθυμούμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Όντως το Λιμενικό Ταμείο είναι θεματοφύλακας τού λιμανιού, πλην όμως η αρμοδιότητά του περιορίζεται στο χώρο της χερσαίας ζώνης και μόνο.

Στο χώρο αυτό μετά από συντονισμένες ενέργειές μας και με τη βοήθεια της Λιμενικής Αρχής και νοικοκυριό υπάρχει και το κύρος τού λιμανιού περιφρουρείται.

Ένας καλόπιστος παρατηρητής θα διαπιστώσει την εύρυθμη λειτουργία τού λιμανιού καθώς επίσης και το γεγονός ότι τα δικαιώματα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εντός της χερσαίας ζώνης, προασπίζονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άραγε γνωρίζει ο συντάκτης σας ότι τόσο η παρούσα Διοίκηση του  Λιμενικού Ταμείου όσο και της Λιμενικής Αρχής Κατακόλου έχουν οδηγηθεί στο δικαστήριο για θέματα άγρας πελατών εντός της χερσαίας ζώνης και πανηγυρικά κέρδισαν την υπόθεση;

Όσον αφορά  στους λοιπούς επαγγελματίες η δραστηριότητα των οποίων ασκείται εκτός χερσαίας ζώνης, το Λιμενικό Ταμείο έχει γνώση, παρακολουθεί εκ τού σύνεγγυς την (δυσμενή όντως) κατάσταση που επικρατεί, έχει ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς, όμως  θεσμικά δεν δυνάμεθα να παρέμβουμε.

Επιθυμούμε επίσης να επισημάνουμε ότι η φωτογραφία που συνοδεύει το δημοσίευμα απεικονίζει γεγονός που συνέβη το παρελθόν έτος, κάτι το οποίο θα έπρεπε να επισημανθεί, δεδομένου ότι δημιουργεί δυσμενείς εντυπώσεις για τη σημερινή λειτουργία τού λιμανιού.
Με Εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΙΟΝ. Α. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος