FOLLOW US: facebook twitter

Δημιουργικές στιγμές μιας δεκαετίας…

Ημερομηνία: 07-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri3

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Καραχάλιου στου Ψυρρή

Τα θετικά σχόλια φιλότεχνων, συναδέλφων της καλλιτεχνών αλλά και αγαπημένων φίλων που επισκέφθηκαν την ατομική έκθεση ζωγραφικής της που πραγματοποιήθηκε στο  Boo Art Cafe στου Ψυρρή από τις 2 έως τις 5 Φλεβάρη, εισέπραξε η ζωγράφος Γεωργία Καραχάλιου από την Ολυμπία.

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri

Μια σημαντική στιγμή και για την ίδια, αφού η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής περικλείει δημιουργικές στιγμές της δεκάχρονης καλλιτεχνικής πορείας της, με εξαιρετικά έργα που αποτυπώνουν το καθένα ξεχωριστά προσωπικές ανησυχίες, προβληματισμούς και κατάθεση ψυχής.

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri5

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri6

Η Γεωργία Καραχάλιου παρουσίασε περίπου 30 έργα της, σε έναν εξαιρετικά όμορφο με υψηλή αισθητική χώρο όπως το το  Boo Art Cafe που φιλοξενεί κατά καιρούς διάφορα σημαντικά εικαστικά και καλλιτεχνικά event. Την ημέρα των εγκαινίων η προσέλευση στην έκθεση ήταν μεγάλη και η ζωγράφος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να μοιραστεί με άλλους εικαστικούς αλλά και με το φιλότεχνο κοινό,  τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Ιδιαίτερα άρεσαν τα έργα της που είχαν σαν θέμα το προσφυγικό όπου κρύβουν μέσα τους το δράμα του ξεριζωμού αλλά και την ελπίδα για ένα μέλλον περισσότερο αισιόδοξο.

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri2

Αρκετοί ήταν βέβαια και οι Ηλείοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη ζωγράφο και της ευχήθηκαν καλή και δημιουργική συνέχεια.

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri4

seferli-ekthesi-zwgrafiki-karaxaliou-psiri1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος