FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Χείλαρης: «Ήρθα στον Κόροιβο, γιατί έχω όνειρα»

Ημερομηνία: 25-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Χείλαρης ήταν πρώτος σκόρερ του Κοροίβου με 21 πόντους, στο ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα.

Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε στην «Πρωινή» για τον προσωπικό του πόθο με την κυανόλευκη φανέλα

Ο Δημήτρης Χείλαρης, είναι από τους παίκτες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο φετινό μαραθώνιο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο 28χρονος φόργουορντ του Κοροίβου ΙΕΚ Σμαρνάκη,  έδειξε ένα μέρος από τις δυνατότητές του, στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Καρδίτσα, πετυχαίνοντας 21 πόντους (πρώτος σκόρερ της ομάδας) και θα είναι ένα από τα… πρώτα βιολιά του Κοροίβου στο πρωτάθλημα.

Ο Χείλαρης, ο οποίος έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Ρεθύμνου, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πάτρας, μίλησε στην «Πρωινή» για τον Κόροιβο και δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στα πλέι-οφ με την ηλειακή ομάδα. «Έχω έρθει σε μια ομάδα με πολύ θετικό κλίμα. Όλα τα παιδιά που έχουν επιλεχτεί από τον coach Σορώτο και τον βοηθό του, τον Φοίβο, είναι παιδιά που είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και πολύ καλοί μπασκετμπολίστες. Κάθε μέρα δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία, αλλά θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα του Κυπέλλου με την Καρδίτσα (η συνέντευξη πάρθηκε την Παρασκευή) αλλά και στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε δύο εβδομάδες», δήλωσε αρχικά ο δυναμικός φόργουορντ.

«Έχω στο μυαλό μου και τα πλέι-οφ»

Για τον στόχο του Κοροίβου στο πρωτάθλημα της Α2, τόνισε: «Επειδή η ομάδα πέρυσι γνώρισε τον υποβιβασμό από τη Basket League, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να προχωράμε βήμα βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Η άποψή μου, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω κάτι, είναι όσο πιο γρήγορα γίνεται να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Από κει και πέρα, σαν Δημήτρης, έχω έρθει εδώ γιατί έχω όνειρα. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα και στην άκρη του μυαλού μου έχω και τα πλέι-οφ. Όμως, όπως προείπα, πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και μέσα από σκληρή δουλειά θα έρθει και το αποτέλεσμα».

«Διαθέτουμε καλούς παίκτες»

Στην ερώτησή μας, ποιο είναι το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος, ο Χείλαρης απάντησε: «Έχουμε ακόμα αρκετό διάστημα μπροστά μας μέχρι την πρεμιέρα. Στη Χαλκιδική ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά στο επιθετικό κομμάτι, αν εξαιρέσουμε τον Λεϊμάνις, δεν βρήκαμε εύκολα καλάθια, ήμασταν λίγο άστοχοι. Παρόλα αυτά, πήγαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και βγήκε μπροστά ο Τομς. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και όταν κάποιος δεν είναι σε καλή μέρα, μπαίνει μπροστά κάποιος άλλος. Μια θα είμαι εγώ, μια ο Τομς, μια ο Τσιάκος, μια κάποιο άλλο παιδί», μας είπε επακριβώς την Παρασκευή και ήταν προφητικός καθώς στον αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα, αυτοί οι τρεις παίκτες… τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα (πέτυχαν μαζί τους 56 από τους 67 πόντους του Κοροίβου).

«Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Όσο για το επίπεδο των ομάδων της Α2, ο 28χρονος φόργουορντ έκανε λόγο για ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο για προγνωστικά: «Το πρωτάθλημα της Α2 είναι ένας μαραθώνιος. Μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε αλλά και να κερδίσεις οποιονδήποτε. Αν κοιτάς ποια ομάδα είναι καλύτερη και ποια χειρότερη, μπορεί να πέσεις σε παγίδες, οπότε καλό θα είναι να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό κάνω εγώ, διότι έχω χάσει ανόδους και παραμονές από μια ήττα. Μια νίκη να σου λείψει μπορεί να χάσεις ολόκληρη άνοδο».

 

ΛΕΖΑΝΤΑ:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος