FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Μπατζάκας: «Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι»

Ημερομηνία: 13-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Μπατζάκας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους στον Πέλοπα Πελοπίου για την επιτυχημένη σεζόν: «Με το τέλος του πρωταθλήματος, θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Πέλοπα Πελοπίου, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αλλά και τη διαρκή στήριξη σε όλους τους τομείς της δουλειάς μου, σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Πραγματικά η συνεργασία μας ήταν άψογη, γι’ αυτό άλλωστε και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα (κατάκτηση πρωταθλήματος – υπέροχο οικογενειακό κλίμα).

Επίσης ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που μας αγκάλιασε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και αποτέλεσε ένα στήριγμα για όλους μας, στους εντός και στους εκτός έδρας αγώνες, δείχνοντας το φίλαθλο πνεύμα που τον διακατείχε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για τον διαρκή αγώνα τους, τις θυσίες τους, την αφιλοκερδή προσφορά τους, τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου (που φυσικά ήταν αμοιβαία).

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους «μικρούς»,  που αν και είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, δούλεψαν μαζί μου και έδειξαν στο τέλος, με τα λόγια τους προς εμένα, ότι απέκτησαν το κυριότερο προσόν για ένα νέο ποδοσφαιριστή, αυτό τουλάχιστον που προσπαθώ πρώτα από όλα, να μεταδώσω την Αθλητική Παιδεία. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη στην ανώτερη κατηγορία!

“Η επιτυχία δεν είναι τύχη! Είναι σκληρή δουλειά, επιμονή, μάθηση, θυσία  και πάνω από όλα αγάπη για αυτό που κάνεις (Πελέ)”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος