FOLLOW US: facebook twitter

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας: Τιμά σήμερα τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

dimitrellos2

Εκδήλωση για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας διοργανώνει σήμερα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, με πρωτοβουλία του Διευθυντή Βασίλη Δημητρέλλου. Η εκδήλωση αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού Ηλείας που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα έτη 2011 – 2016.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους νέους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς και τους καλεί να προσέλθουν στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όπου και θα φιλοξενηθεί το πρώτο μέρος της εκδήλωσης. Θα συμμετάσχει το μουσικό ντουέτο «Μεσόγειος» με παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, ερμηνευμένα σε 19 διαφορετικές γλώσσες.

Μετά την εκδήλωση, για όσους το επιθυμούν, θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο «Οδός Ονείρων» (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ξάνθου), όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα δείπνο, μουσική από ορχήστρα με εκπαιδευτικούς και κοινό χρόνο με τους πρώην συναδέλφους τους μετά από καιρό, σε ένα περιβάλλον διασκέδασης και χαράς.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας πρόκειται να απονείμει τιμητική πλακέτα σε όλους τους νέους συνταξιούχους και να προσφέρει συμβολικά αναμνηστικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της για την πολύχρονη προσφορά του καθενός τους στην εκπαίδευση και στα σχολεία της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot