FOLLOW US: facebook twitter

Δανιήλ Στ. Δανιηλίδης: Αυτό που έχει αξία είναι να είναι κανείς αυθεντικός!

Ημερομηνία: 12-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

daniilidis-kafe1

Πόσο συχνό είναι στην σύγχρονη Ελλάδα ένα κατάστημα, μια οικογενειακή επιχείρηση να φθάνει να κλείνει έναν αιώνα ζωής, χωρίς να αλλάξει τον χαρακτήρα της; Τι σημαίνει αυτό για την ποιότητα της δουλειάς της και την σχέση της με την τοπική κοινωνία; Αν επισκεφτείτε το Καφεκοπτείο Δανιήλ Στ. Δανιηλίδη στην Ερμού 3 στον Πύργο μπορείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

daniilidis-kafe16

daniilidis-kafe18

daniilidis-kafe17

Η αλήθεια είναι πως η αρχή της οδού Ερμού στον Πύργο, σαν κύριο χαρακτηριστικό της είχε  πάντα το ότι μύριζε φρεσκοαλεσμένο καφέ, μυρωδιά ευχάριστη και απολαυστική, το Καφεκοπτείο Δανιήλ Στ. Δανιηλίδη είχε πάντα   την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτό! Με μια ιστορία σε βάθος 90 χρόνων από τότε που ο κ. Σταύρος Δανιηλίδης άνοιξε το πρώτο μαγαζί την πόλη του Πύργου μέχρι σήμερα που έχουν αναλάβει τα παιδιά του το καφεκοπτείο αναβλύζει κυριολεκτικά μια απίστευτα όμορφη μυρωδιά φρεσκοκομμένου και φρεσκοψημένου καφέ!

daniilidis-kafe15

 

daniilidis-kafe14

 

Με μια μακρά πορεία στον χώρο του καφέ και εξαιρετικά χαρμάνια στη διάθεσή του το καφεκοπτείο Δανιήλ Στ. Δανιηλίδη είναι ο προορισμός όσων απαιτούν από τον καφέ τους την τελειότητα, μαγευτικά αρώματα , ραφιναρισμένη γεύση –εν ολίγοις , θέλουν καφέ με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά από τις καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο.

daniilidis-kafe13

daniilidis-kafe11

Εκτός από τις διαφορετικές ποικιλίες ολόφρεσκου ελληνικού καφέ (κανονικός, σκούρος) που ψήνεται και κόβεται  στο κατάστημα, θα βρείτε μεγάλη γκάμα στιγμιαίων, καφέδων φίλτρου espresso, συσκευασμένων ντεκαφεϊνέ κα. Αλλά και πλήθος αφεψημάτων, όπως αρωματικό και μη τσάι διαφορετικών γεωγραφικών προελεύσεων, συσκευασμένο και χύμα κακάο σοκολάτα.

daniilidis-kafe12

 

Εντός του καταστήματος θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών  και αποξηραμένων φρούτων, γλυκά του κουταλιού, και παραδοσιακά λουκούμια, πλήθος από σοκολατοειδή και ποτά. Το καφεκοπτείο διαθέτει επίσης την αντιπροσωπεία της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκης, που σημαίνει ότι εδώ μόνο θα βρείτε όλες τις γεύσεις των καταπληκτικών κουφέτων! Κουφέτα με γέμιση σοκολάτας bitter,  πολύχρωμα,  με γέμιση  stracciatella, με γέμιση πραγματικής σοκολάτας γάλακτος & γεύση gianduia,  λεμόνι και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

daniilidis-kafe9

Εντός του καφεκοπτείου θα βρείτε επίσης πολλά από τα προϊόντα της Ηλειακής γης , ελαιόλαδο, μέλι, ποτά σε μεγάλη ποικιλία, τα αγαπημένα σε όλους μπισκότα «Παπαδόπουλος» και πολλά εξαιρετικά μπαχαρικά αλεσμένα ή ολόκληρα.

daniilidis-kafe2

daniilidis-kafe8

Η αναζήτηση της αυθεντικότητας είναι η βασική αξία του καφεκοπτείου .

daniilidis-kafe10

Είναι αυτό που το προσδιορίζει. Η διαφάνεια, η ποιότητα, το ήθος… Γιατί τελικά αυτό που έχει αξία είναι να είναι κάποιος αυθεντικός . Να είναι  ο εαυτός του. Και αυτόν τον καφέ τον αυθεντικό προσφέρει το καφεκοπτείο Δανιήλ Στ. Δανιηλίδη. Τον απόλυτα αυθεντικό καφέ.

daniilidis-kafe6

Ελπίζουμε η Τρίτη γενιά Δανιηλίδη να αναλάβει σύντομα τα ηνία της τόσο επιτυχημένης επιχείρησης  και να συνεχίσει επάξια για πολλά χρόνια ακόμα, αυτό που ενενήντα χρόνια πριν ξεκίνησε ο κ. Σταύρος.

daniilidis-kafe3

Η επιχείρηση εκτός από την λιανική πραγματοποιεί και χονδρική πώληση καφέ, τροφοδοτώντας άμεσα καφενεία, καφετέριες και μπαρ, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία κτλ.

 

daniilidis-kafe4

daniilidis-kafe5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος