FOLLOW US: facebook twitter

Δίκαιη μοιρασιά στο Στρέφι

Ημερομηνία: 10-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xelidonia

Α2 ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΡΤΟΣ ΚΑΦΕ

Α.Ο. Χελιδόνια-Ολυμπιάδα 1-1

Πριν τον προχθεσινό αγώνα, ο Α.Ο. Χελιδόνια και η Ολυμπιάδα Γουμέρου συγκατοικούσαν στην 8η θέση με 19 βαθμούς κι έτσι συνεχίζουν με το κλείσιμο του α΄ γύρου, μετά την μεταξύ τους ισοπαλία 1-1, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Στρέφι, σε… πολικό ψύχος. Δίκαιο  θεωρείται το αποτέλεσμα, παρότι στην επανάληψη η Ολυμπιάδα ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες. Το 0-1 έκανε με το… καλημέρα ο Θ.Ι. Καλατζής,  με σουτ στη γωνία του Γεωργίου από λάθος των αμυνομένων. Σχεδόν αμέσως όμως ισοφάρισε (στο 6΄) ο Καλαμαράς με ωραίο σουτ. Στο 35΄ ο Βουρλούμης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι για τους γηπεδούχους ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 72΄ ο σκόρερ Καλατζής έπιασε καλό σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ Γεωργίου. Στην εκτέλεση και πάλι ο Γεωργίου απομάκρυνε υπέροχα. Ευκαιρία στο 74΄ έχασε ο νεοαποκτηθείς των Χελιδονιων, Χριστόπουλος, ενώ στο επόμενο λεπτό το Γούμερο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Κολοβάδη. Την τελευταία ευκαιρία έχασε στο 78΄ και πάλι ο Θ.Ι. Καλατζής.

Καλύτεροι οι Γεωργίου, Αγγελόπουλος, Γκολφινόπουλος, Γκολφίνος από τα Χελιδόνια και οι Θ.Ι.Καλατζής, Φωτακόπουλος, Γκάτσης, Τσάμπρας από την Ολυμπιάδα. Σωστός ο διαιτητής Κυριαζής.

Χελιδόνια: Γεωργίου, Καρέτσος (46΄ Σχίζας), Αγγελόπουλος, Γκολφινόπουλος, Ψηλογιαννόπουλος, Βουρλούμης (80΄Ντάβαρης), Αγριδιώτης, Χριστόπουλος, Ζαφειράκης, Καλαμαράς, Γκολφίνος (76΄Καράμπελας).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Β. Τσίμπρης, Κολοβάδης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Θ.Γ. Καλατζής , Ροδόπουλος, Γκάτσης, Θ.Ι. Καλατζής (90΄Ζάνι), Αγγελόπουλος, Τσάμπρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος