FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Χρηματοδότηση από το ΥΠΕΣ για αποκατασταση ζημιών

Ημερομηνία: 01-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ως προς την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης λόγω θεομηνίας.

Συγκεκριμένα την 8-6-2018 ο Δήμαρχος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Μαρούντας κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Υπουργέιο Εσωτερικών με τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη και τον Δ/ντη του Γραφείου του Μαρίνο Ρούσια, κατέθεσαν πλήρη φάκελο που συντάχθηκε από μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, για την αποκατάασταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της 6/7-5-2018.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο κ. Μαρούντας, «το Υπουργείο αφου μελέτησε τον υποβληθέντα φάκελο, προχώρησε στην χρηματοδότηση με ποσό 300.000 Ευρώ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στις (16) Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, που βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το έργο θα υλοποιηθεί άμεσα, με την προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 32 Ν.4412/2016, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος